(solved) No server after hibernate under win10

Post a reply


In an effort to prevent automatic submissions, we require that you complete the following challenge.
Smilies
:D :) :( :o :-? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: (solved) No server after hibernate under win10

Re: (solved) No server after hibernate under win10

by Songague » Tue Jul 10, 2018 11:03 pm

I really needed your help. I can’t thank you enough

Re: No server after hibernate under win10

by surfer » Tue Jun 26, 2018 1:57 am

Thanks for your hints :)
It's important to know if it only happens on one's own PC ;)

Strange things happen:
- i deactivated media streaming under win10, rebooted, activated again.
- On android un-installed MMA, restarted and installed again.

And now it seems to work again, MM server reappearing after hibernate as expected.

Re: No server after hibernate under win10

by Peke » Mon Jun 25, 2018 3:58 pm

Hi,
Windows 10 Media Server is UWP compatible application and certified by Microsoft for low power mode.

Re: No server after hibernate under win10

by Lowlander » Mon Jun 25, 2018 11:13 am

I do not see this here. You may want to capture a debug log (step 4b) and attach the log to a Support Ticket: http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... f=20&t=341 It may provide an insight as to what is happening.

Re: No server after hibernate under win10

by surfer » Mon Jun 25, 2018 12:54 am

But the internal windows 10 media server is still running after hibernate ;)

Re: No server after hibernate under win10

by Peke » Sun Jun 24, 2018 4:21 pm

Hi,
Looks like system closes ports and restart reopens them. Not sure if we can do anything about it.

Re: No server after hibernate under win10

by surfer » Sun Jun 24, 2018 4:21 pm

I use even the newer one: 4.2.21.1871, and still the same issue.

Re: No server after hibernate under win10

by Lowlander » Sun Jun 24, 2018 4:10 pm

(solved) No server after hibernate under win10

by surfer » Sun Jun 24, 2018 11:19 am

win10-64bit, newest 1803
MMW 4.2.21.1871

After awake from the hibernate state, the media server does not reappear under upnp in MMA.
I have to re-start MM to have the server running again.

Any solution?

Top