Problem

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

seb

Problem

Post by seb » Thu Aug 19, 2004 12:05 pm

Hi im not speak english :oops: help me
Mam problem odnosnie tytulow piosenek ktore przewijaja sie w ramce w lewym dolnym rogu, podczas odtwarzania utworu niektore ladnie sie przewijaja co fajnie wyglada ale wiekszosc stoi w miejscu.
Moze jakis polak odwiedza to forum bardzo prosze o pomoc :)
THX.

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Post by rovingcowboy » Thu Aug 19, 2004 12:22 pm

what country you from?

need to know language you speak so we can translate?
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

Andi

Post by Andi » Thu Aug 19, 2004 12:41 pm

I think it is Polish
Regards
Andi

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Post by rovingcowboy » Thu Aug 19, 2004 12:41 pm

thanks andi i see you posted the same time i did this message :D

ok i have gone through several language translators guys and gals.

the one that comes close to making any thing out of his message is polish.

so they have to be in the poland area. the translator could not make out all the words but this is what it says by the translator. i still cant make out what he needs help on ?

***********

I`ve problem sustain designation song ktore swaddles sie on ramce on left under rogu , when restore utworu some ladnie sie swaddles what stunners looks whereas wiekszosc stands at this end. Moze who clearing visits this forums very powder of backing
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

Guest

Post by Guest » Fri Aug 20, 2004 8:22 am

the rube as know in another forum has got this translation for his trouble?

maybe we can get it figured out a little at a time??


Free Polish-English-Polish Translator and online Polish Dictionary.

"Problem beguile in frame in left bottom corner song odnosnie tytulow ktore przewijaja sie, during restoring of (recuperation of) work that great niektore ladnie sie przewijaja wyglada but it stands in place wiekszosc. This forum visits about assistance pole very Moze jakis prosze "

JaroU

Post by JaroU » Mon Aug 23, 2004 8:03 pm

Czesc, ale namieszales z tym polskim, zachodza tu w glowe jakim jezykiem spikasz :) . Chetnie pomoge jesli bede mogl ale o jaka ramke Ci chodzi?
Te dymki wyskakujace na poczatku odgrywania kazdego utworu?
U mnie nie przewijaja sie wcale, po prostu wielkosc dymkow dostosowuje sie do szerokosci tekstu, moze inna wersje masz MM, ja mam 2.2.1.760.

Może niedlugo bedzie lokalizacja polska dla MediaMonkey, koncze prawie tlumaczenie wiec sprawdz kiedys nie wiem kiedy jeszcze bo zalezy pewnie kiedy wypuszcza uaktualniona wersje.

Guest

Post by Guest » Tue Aug 24, 2004 2:38 pm

I wrote to him that he specify his problem. He means problem with pop-up track info, I think, but he calls this "frame" so I'm not sure. His problem is: some track info scrolls so nice, but some don't (freeze), as I know only one place in MM where scrolls track info, is player, and maybe really he means that , then I don't know what is the answer
JaroU that is the answer you gave me in another thread.

from what you have said above there. if it is really the frame he is talking about then he might be trying to have it scroll in the status bar when using media monkey with winamp? or some how he got media monkey to scroll in the status bar. i have had others tell me to look in the frame when they meant status bar.?

roving cowboy / keith hall.
did not log in just posted as guest.

JaroU
Posts: 13
Joined: Mon Aug 23, 2004 8:06 pm
Location: Poland
Contact:

Post by JaroU » Wed Aug 25, 2004 9:49 am

Hello
oh, I forgot to write he was asking about frame in the left below (and track titles) so I thought about internal Player but status bar is in this location too.

Is scrolling track title in the status bar with/without using Winamp when MediaMonkey is playing?
I don't know about scrolling with Winamp because I'm using embedded player only.
Or maybe in the taskbar but I don't see scrolling in the taskbar too, it is possible I haven't the same version (2.2.1.760)
Is this feature depend licensed version or not?
I don't know everything about features in various versions, but he talking auout player for me but I'm not sure.

Hi Seb
jeśli chcesz dostac odpowiedz na swój post musisz sprecyzowac pytanie bo napisałes o "ramce" ale czy chodzi ci o odtwarzacz, pasek stanu, czy pasek zadań?

Lowlander
Posts: 46093
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Post by Lowlander » Wed Aug 25, 2004 12:19 pm

The only scrolling MM provides is in the internal player.

There might be scrolling in a toolbar that is shown when winamp is set as player. This toolbar is shown in the top of the program. I haven't yet had a chance to checkout what MM does with the song info of the current playing song displayed in this toolbar.
Maybe his problem is that the song info doesn't scroll in this toolbar?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Post Reply