unable to access menus

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

tlswms
Posts: 23
Joined: Sun Jan 27, 2008 9:07 am

unable to access menus

Post by tlswms » Tue Apr 30, 2019 3:20 pm

Hi -- been an MM lifetime guy for years -- latest upgrade was downloaded and installed a few days ago -- many of the menus previously available -- including the one to add new music to the library have disappeared -- I tried rolling back to the previous version and they are gone there too -- any idea what is going on or what I can do to get my old MM back?

Lowlander
Posts: 45775
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: unable to access menus

Post by Lowlander » Tue Apr 30, 2019 6:22 pm

Alt+V and enable the Main Menu Bar again.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

tlswms
Posts: 23
Joined: Sun Jan 27, 2008 9:07 am

Re: unable to access menus

Post by tlswms » Tue Apr 30, 2019 6:33 pm

alt+v has no effect -- it doesn't result in any noticeable change to anything....

tlswms
Posts: 23
Joined: Sun Jan 27, 2008 9:07 am

Re: unable to access menus

Post by tlswms » Tue Apr 30, 2019 6:34 pm

it used to be that when I hovered over the place the main menu was it would appear -- now it doesn't...even if I reinstall a previous version....

Lowlander
Posts: 45775
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: unable to access menus

Post by Lowlander » Tue Apr 30, 2019 6:40 pm

Yes, once you've hidden the Main Menu it's saved in the settings, so reverting to an older version won't fix this.

You can do an interface reset: http://www.mediamonkey.com/support/inde ... o-defaults

You should be able to use Alt key to unhide the menu (or whatever key other software like browsers use on your system to unhide the menu). Otherwise you may have moved the menu off screen and the interface reset will fix this.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

tlswms
Posts: 23
Joined: Sun Jan 27, 2008 9:07 am

Re: unable to access menus

Post by tlswms » Wed May 01, 2019 8:59 am

the regedit option worked -- thanks!!!

Post Reply