Playlists for Activo ct10

Get answers about syncing the current release of MediaMonkey with iPods and other devices.

Moderator: Gurus

hoodleehoo
Posts: 2
Joined: Thu May 16, 2019 3:55 am

Playlists for Activo ct10

Post by hoodleehoo » Thu May 16, 2019 3:58 am

Is it possible to create and upload playlists to my activo ct10? If so, how?

Thanks so much!

Peke
Posts: 12209
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Playlists for Activo ct10

Post by Peke » Thu May 16, 2019 6:22 pm

Have you tried to install MMA as described here https://us.activostyle.com/blogs/news/o ... -explained

If it fails to start Try to Install/Sideload Amazon MMA APK as it do not require Google Services.

Also from http://www.groovers.co.jp/support/downl ... 180321.pdf I do not see any way to import Playlist, so if you locate folder where playlists are found find one containing tracks please upload it somewhere and share download link here along with path where you find it and we will try to generate Device Profile plugin that should allow you to play playlists.
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum

hoodleehoo
Posts: 2
Joined: Thu May 16, 2019 3:55 am

Re: Playlists for Activo ct10

Post by hoodleehoo » Thu May 16, 2019 6:48 pm

I have not. Does mediamonkey have to be installed on the device for mediamonkey created playlists to work on it?

Peke
Posts: 12209
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Playlists for Activo ct10

Post by Peke » Thu May 16, 2019 9:46 pm

Hi,
MediaMonkey Android needs to be installed in order that MMW playlist work as they are directly synced to MMA library.

If you are unable to install MMA you should pledge Activo to white list MMA as available app, if needed they can contact me on email directly using pavle ON mediamonkey.com or using https://www.mediamonkey.com/contact/ and we will be glad to help them make MMA avalable for Activo
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum

Post Reply