Monkeyrok

Pour les discussions en francais

Moderator: Blake

don1965
Posts: 1
Joined: Mon Oct 15, 2012 12:02 am

Monkeyrok

Post by don1965 » Mon Oct 15, 2012 12:55 am

je suis nouveau avec monkeymedia...alors comment installer monkeyrok58, j,ai essayer de le mettre dans le dossier scripts, ensuite plugins, mais j,ai toujours le access dinied...

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: Monkeyrok

Post by rovingcowboy » Mon Oct 15, 2012 6:28 am

hope you can get this read or translated.

but if the script was copied from a post in the forum here.

then you make sure that the first line in the script is also the first line against the header of the notepad file after you paste the code in to the notepad. so if you see a empty or blank line at the top between the code and the border of notepad, then simply remove that blank line, then save the notepad as an ( .vbs ) i think it should work then after you restart mediamonkey.

you can't paste files in to the script folder while mediamonkey is started because he wont see them until you restart him..

if you downloaded or saved the ( mmip ) file then all you need to do is double click it when mediamonkey is running and he will load the script in to the folder for you.
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

Post Reply