Playing with sample scripts - problem right off

This forum is for questions / discussions regarding development of addons / tweaks for MediaMonkey.

Moderator: Gurus

dtsig
Posts: 2979
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Playing with sample scripts - problem right off

Post by dtsig » Sat Jan 11, 2014 7:54 pm

Sure it is something that I am doing but ... I am trying the Sample ListBox Script and when I click on it i get

Error #13 - Microsoft VBS runtime error
Type mismatch: test_listbox
File: "c;\....\scripts\test_listbox.vbs", Line 2 Column 0

This is a simply copy/paste so not sure what I could have done. Sure it is something ... stumble stumble

Script.ini has ...

[test_listbox]
Filename=test_listbox.vbs
Procname=test_listbox
Order=0
DisplayName=Test ListBox
Description=testing scripts
Language=VBScript
ScriptType=0
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig

trixmoto
Posts: 10024
Joined: Fri Aug 26, 2005 3:28 am
Location: Barton, UK
Contact:

Re: Playing with sample scripts - problem right off

Post by trixmoto » Mon Jan 13, 2014 4:11 am

Do you have a "Sub" called "test_listbox"?
Download my scripts at my own MediaMonkey fansite.
All the code for my website and scripts is safely backed up immediately and for free using Dropbox.
Send me BTC: 34VQPVsf9mCeR4nfhFvvBYZqQ7LkqNZ8Mn
Send me LTC: 3P1mzrfbyscdhbxRpXLgKz7tufGAU3SrEG
Send me DOGE: 9xPpYSqgF7P5yQiqvE1VqWb4UjxVCCLFJ6
Check out these great cryptocurrency faucets... BTC / LTC / DOGE

dtsig
Posts: 2979
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Playing with sample scripts - problem right off

Post by dtsig » Mon Jan 13, 2014 10:42 am

Not if it is not in the sample. I look in a bit. Thanks
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig

dtsig
Posts: 2979
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Playing with sample scripts - problem right off

Post by dtsig » Mon Jan 13, 2014 11:38 am

Nope .. just looked at the file and find that it doesn't have that. My mistake, as i look at more and more 'samples' is that they are not 'samples' as much as functions designed to do a specific task. Not actual routines ...
My mistake.

Thanks
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig

Post Reply