Embedded Minilyrics v1.4b [MM2+3+4]

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

andy31
Posts: 1
Joined: Sun Apr 06, 2008 1:09 pm

Post by andy31 » Sun Apr 06, 2008 1:13 pm

I just recently used this program to embed MiniLyrics within MediaMonkey. It's a great idea.

Here's my dumb question.
I was playing around within the MiniLyrics window and clicked on 'the lyrics Editor'. Now I'm stuck in the editor. I don't know how to go back to the regular 'view lyrics' mode.

Any ideas?

Guest

Post by Guest » Sun Apr 06, 2008 3:19 pm

Forget it. I figured it out.

Right-click on the MiniLyrics title bar. The will bring up the menu.

Fraxav
Posts: 369
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:19 pm
Location: Italia

Post by Fraxav » Mon Apr 07, 2008 10:24 am

Oh yes, sure...I was almost saying it... :roll: :D
I don't have no time for no MediaMonkey buisness...

Fraxav uses a Windows XP Home Edition SP2 on an Acer Aspire 5670 laptop with an Intel Core Duo T2300 (1.66 GHz) processor, ATI Mobility Radeon X1400 512 MB, 100 GB Hard Disc and 1 GB DDR2 Ram.

libertao
Posts: 11
Joined: Sat Jan 26, 2008 10:46 am
Contact:

Post by libertao » Tue Apr 22, 2008 2:18 pm

Minilyrics used to work great but now I can't seem to get anything more than a blank panel. I've tried uninstalling and reinstalling both MM3 and minilyrics, restarting inbetween, but still nothing. Can anyone help? I've looked in task manager and there are not multiple instances of MM running.

Steegy
Posts: 3452
Joined: Sat Nov 05, 2005 7:17 pm
Location: Belgium
Contact:

Post by Steegy » Tue Apr 22, 2008 2:32 pm

What changed since the last time it worked? Did you change MiniLyrics' opacity?
Extensions: ExternalTools, ExtractFields, SongPreviewer, LinkedTracks, CleanImport, and some other scripts (Need Help with Addons > List of All Scripts).

libertao
Posts: 11
Joined: Sat Jan 26, 2008 10:46 am
Contact:

Post by libertao » Tue Apr 22, 2008 2:42 pm

I think I added a skin and was trying to get the last.fm scrobbler and auto-dj to work. But I uninstalled those. Opacity is unchanged, I just tried it at 100 but still nothing.

Another strange behavior is that there is no context menu, though I do get the download lyrics prompt window.

tgriff9020
Posts: 32
Joined: Wed Sep 05, 2007 1:48 pm

Post by tgriff9020 » Thu Apr 24, 2008 11:26 am

Quick question, dont know if this has been asked before so forgive me. But is there a Lyric Timer available for ML? I know trix used to have a script but that is only for 2.5 MM.

Thanks

MoDementia
Posts: 1321
Joined: Thu Jun 15, 2006 3:26 pm
Location: Geelong, Victoria, Australia

Post by MoDementia » Thu Apr 24, 2008 4:34 pm

Ctrl+E is the lyrics editor
you can sync lines there

libertao
Posts: 11
Joined: Sat Jan 26, 2008 10:46 am
Contact:

Post by libertao » Mon Apr 28, 2008 10:36 am

libertao wrote:Minilyrics used to work great but now I can't seem to get anything more than a blank panel. I've tried uninstalling and reinstalling both MM3 and minilyrics, restarting inbetween, but still nothing. Can anyone help? I've looked in task manager and there are not multiple instances of MM running.
Just in case this happens to anyone else, I uninstalled minilyrics (the program, not the embedder), manually deleted the minilyrics folder in the Application Data folder (the key, apparently), and reinstalled minilyrics. Works great now.

guest

Post by guest » Tue May 20, 2008 8:04 pm

anyone know why i'm getting a 10054 error an existing connection was forcibly closed by the remote host?

Vyper
Posts: 845
Joined: Tue May 23, 2006 5:53 pm

Post by Vyper » Wed May 21, 2008 8:55 am

Try it again today. I was getting that yesterday as well but it's working now.
Stop Button Freak

soapynebula
Posts: 13
Joined: Thu Mar 13, 2008 11:42 am

Post by soapynebula » Sun May 25, 2008 7:06 pm

Gah this is really annoying me now :(

My problem is, i'm not even seeing any hint of the embedder actually embedding anything... I DO see the minilyrics window pop up, and once i click close on the "Evaluation Version" window that pops up, the LRC icon remains in the tray, but nothing shows up anywhere... including the toggle button that apparently appears in the "View" toolbar (which is enabled, yes..!)

I've tried using various versions of MM3, (the currrent official release [3.0.2.1134] and some of the latest Betas.

I've tried various versions of MiniLyrics [5.4.3061 and 5.7.3418].

I can't see anything to move into the scripts folder - in the "Auto" folder there's already a MMEmbededer.dll and a MiniLyrics Embedder.vbs but no exe at all.. (am i missing here?)

In the "plugins" folder, there's the gen_MiniLyrics.dll as there should be, but afaik nothing else related.

I've tried fully reinstalling Mediamonkey, and although i had made some custom layout changed in the registry before, they seem to have been reverted to the new layout upon reinstallation. (i'd disabled the tree, for instance). I also deleted all AppData for each that i could find, and ran crap cleaner to clean anything i might have missed...

Have also tried disabling my NOD32 antivirus/spyware program, and windows firewall..

The lyrics do show up and work fine when just MiniLyrics is installed without your embedder... but nothing at all when installed.

I've also checked that the plugin is working because in Tools - Options - General Plugins it shows up there as "MiniLyrics for WinAmp" - i'm guessing this is more part of the actual MiniLyrics program anyway, rather than anything you've done?

I've tried both skinned and non-skinned modes of MM too...

Sorry for such a long post, but it would be SOOO good if anyone could help me here, i have glanced at the rest of the thread, but it all seems irrelivant and out of date... Cheers for any help at all,

Ollie
Get MediaMonkey Gold, I dare you!

MoDementia
Posts: 1321
Joined: Thu Jun 15, 2006 3:26 pm
Location: Geelong, Victoria, Australia

Post by MoDementia » Sun May 25, 2008 7:27 pm

soapynebula wrote: including the toggle button that apparently appears in the "View" toolbar (which is enabled, yes..!)
Sounds like its all installed correctly but the toggle is in the View Menu not the view toolbar.

Shift+Ctrl+L is the shortcut to toggle.

drjboulder
Posts: 1119
Joined: Mon Apr 09, 2007 12:03 am
Location: Boulder, Colorado, USA

Post by drjboulder » Sun May 25, 2008 7:49 pm

Also, in order to embed opacity should be set to 100%. Maybe this is the issue?
D Rock
Image
MediaMonkeyGoldv3.0.3.1183
Vista Home Basic|4thGen 20GPod
Zune Small Player Skin w/ Aqua 4 Player Mod
Backup | Last FM Node | Scrobbler DJ | TopTracks | StayInSameStyleDJ
RadioDJ | RadioFreeMonkey | PrettyPictures | MiniLyricsEmbedder
LyricsViewer | Lyricator | LyricsPlugin | VisualizationEmbedder | MonkeyRok
RightClickForWeb | WebSearchPanels | WebNodes | MagicNodes | FavoritesNodes
NowPlayingArtNode |AutoRateAccurate | TaggingInconsistencies
AdvancedDuplicateFind&Fix | CaseModify | PlayHistory&Stats | Etc...

dypsis
Posts: 1084
Joined: Wed Apr 30, 2008 9:51 pm
Location: Brisbane, Australia

Post by dypsis » Sun May 25, 2008 8:18 pm

The wife just bought a cam that also plays mp3s.

The manual says that it can read lyrics if it has lrc files. Is this the best option to get lrc files for her tracks? I don't know much about lrc files.

Post Reply