MMA restarts song each time it reconnects to BT [#12983]

Report bugs & feature requests for MediaMonkey for Android and learn about the newest beta build.

Moderator: Gurus

martialartsguy
Posts: 266
Joined: Mon Apr 03, 2006 9:11 am
Location: Denver, CO

Re: Android version restarts song each time it reconnects to

Post by martialartsguy » Fri Jan 01, 2016 2:52 pm

This has regressed in the latest version.
MM 4.1.10.1778

Peke
Posts: 12495
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Android version restarts song each time it reconnects to

Post by Peke » Fri Jan 01, 2016 7:18 pm

I can't replicate in 530 Version, Can you please elaborate. Is it behaving same as with 486 Version or one you tested in October?
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum

martialartsguy
Posts: 266
Joined: Mon Apr 03, 2006 9:11 am
Location: Denver, CO

Re: Android version restarts song each time it reconnects to

Post by martialartsguy » Fri Jan 01, 2016 7:40 pm

I'm using 529.

Pretty much the same as it did previously - play a song (any song), and it stops rather than pauses when disconnecting. It automatically restarts then when Bluetooth connects again.
MM 4.1.10.1778

Peke
Posts: 12495
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Android version restarts song each time it reconnects to

Post by Peke » Fri Jan 01, 2016 8:52 pm

Gave you tried 486 again ?
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum

martialartsguy
Posts: 266
Joined: Mon Apr 03, 2006 9:11 am
Location: Denver, CO

Re: Android version restarts song each time it reconnects to

Post by martialartsguy » Fri Jan 01, 2016 9:44 pm

Sure thing. Where can I find a download?
MM 4.1.10.1778

Blomi
Posts: 53
Joined: Wed Jan 12, 2011 9:28 am

Re: Android version restarts song each time it reconnects to

Post by Blomi » Tue Feb 23, 2016 2:40 am

I got this problem too. Every time, I Pause the playback and then want to continue, the song starts from the beginning. Also, when I connect my Bluetooth, the song starts from the beginning.

MMA: 1.1.3.0554
MMW: 4.1.12.1784
Android: 5.1.1
Handy: OnePlus X
MMA, always currently beta
MMW4, always current Beta (Currently the last stable build, since it is a long time ;-) )
MMW5, alpha testing, but not in combination of MMA
OnePlus 3, Citrus-CAF
Android 8.1
Windows 10

Vald
Posts: 10
Joined: Thu Apr 16, 2015 2:56 pm

Re: MMA restarts song each time it reconnects to BT [12983]

Post by Vald » Fri Mar 04, 2016 1:08 pm

Hi. It continues to restart with even the latest version. 415 was the last version to work.

Blomi
Posts: 53
Joined: Wed Jan 12, 2011 9:28 am

Re: MMA restarts song each time it reconnects to BT [#12983]

Post by Blomi » Mon Mar 07, 2016 6:24 am

This problem is very bad. :cry:
I hear music, someone talks to me and I press Pause. After talking two minutes i press play again. And than. :oops: The song starts from the beginning.
If the song would be 4 minuets long I wouldn´t cry, but many of my songs are longer than 10 minutes.

I installed PowerAmp and it infects MMA positive. It starts right after a Pause, or Reconnection. But PowerAmp shouldn´t be the solution.
MMA, always currently beta
MMW4, always current Beta (Currently the last stable build, since it is a long time ;-) )
MMW5, alpha testing, but not in combination of MMA
OnePlus 3, Citrus-CAF
Android 8.1
Windows 10

martialartsguy
Posts: 266
Joined: Mon Apr 03, 2006 9:11 am
Location: Denver, CO

Re: MMA restarts song each time it reconnects to BT [#12983]

Post by martialartsguy » Mon Mar 07, 2016 9:50 am

I'm now getting a random Pause as well whenever Waze is running.

My music will start up fine when Bluetooth runs, then either Pause or Stop in the middle of driving.
MM 4.1.10.1778

rusty
Posts: 7221
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: MMA restarts song each time it reconnects to BT [#12983]

Post by rusty » Mon Mar 07, 2016 11:22 am

Looking into this. As a temporary workaround, does setting Options > General:Show in Notifications bar to 10m or Always solve the problem?

-Rusty

martialartsguy
Posts: 266
Joined: Mon Apr 03, 2006 9:11 am
Location: Denver, CO

Re: MMA restarts song each time it reconnects to BT [#12983]

Post by martialartsguy » Mon Mar 07, 2016 12:10 pm

Mine has always been set to "Always" and the error still occurs.
MM 4.1.10.1778

Blomi
Posts: 53
Joined: Wed Jan 12, 2011 9:28 am

Re: MMA restarts song each time it reconnects to BT [#12983]

Post by Blomi » Mon Mar 07, 2016 1:22 pm

After setting to always the problem still occurs.
MMA, always currently beta
MMW4, always current Beta (Currently the last stable build, since it is a long time ;-) )
MMW5, alpha testing, but not in combination of MMA
OnePlus 3, Citrus-CAF
Android 8.1
Windows 10

Blomi
Posts: 53
Joined: Wed Jan 12, 2011 9:28 am

Re: MMA restarts song each time it reconnects to BT [#12983]

Post by Blomi » Thu Mar 10, 2016 6:01 am

I figured out, that every interruption about 1 Minute results in a restart. Everything under 1 minute works. It's equal if I press Pause or reconnect my Bluetooth Headset. I can switch to another Bluetooth devicedevice, too. If it's under one minute it works.
Hope this helps.
MMA, always currently beta
MMW4, always current Beta (Currently the last stable build, since it is a long time ;-) )
MMW5, alpha testing, but not in combination of MMA
OnePlus 3, Citrus-CAF
Android 8.1
Windows 10

Vald
Posts: 10
Joined: Thu Apr 16, 2015 2:56 pm

Re: MMA restarts song each time it reconnects to BT [#12983]

Post by Vald » Sun Oct 16, 2016 1:54 pm

Is there any chance that I'm this will ever be fixed? It's been over a year now.

Lowlander
Posts: 46273
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: MMA restarts song each time it reconnects to BT [#12983]

Post by Lowlander » Mon Oct 17, 2016 12:22 pm

I've also not seen this occur with various Android devices connected to various Bluetooth devices.

Have you send a debug log (from About screen) right after this occurs and opened a Support Ticket with the logID?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Post Reply