Do I need a new Gold account when I get a new phone?

Get answers about the current release of MediaMonkey for Android

Moderator: Gurus

mcrandall
Posts: 3
Joined: Fri Aug 24, 2018 1:30 pm

Do I need a new Gold account when I get a new phone?

Post by mcrandall » Fri Aug 24, 2018 1:46 pm

Do I need a new Gold account when I get a new phone? Absolute novice with MMa Gold on my Alcatel phone. Will I need to purchase MMa Gold again in order to use it on my new Samsung S7?

Lowlander
Posts: 46192
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Do I need a new Gold account when I get a new phone?

Post by Lowlander » Fri Aug 24, 2018 3:04 pm

Your MMA License is tied to your Google Play account.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

mcrandall
Posts: 3
Joined: Fri Aug 24, 2018 1:30 pm

Re: Do I need a new Gold account when I get a new phone?

Post by mcrandall » Fri Aug 24, 2018 3:19 pm

DANG, I never knew I had a Google Play account!

Lowlander
Posts: 46192
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Do I need a new Gold account when I get a new phone?

Post by Lowlander » Fri Aug 24, 2018 4:46 pm

You would need to have purchased MediaMonkey. It's only sold through the Google Play or Amazon App store.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

mcrandall
Posts: 3
Joined: Fri Aug 24, 2018 1:30 pm

Re: Do I need a new Gold account when I get a new phone?

Post by mcrandall » Mon Sep 03, 2018 3:45 pm

I HAVE MMa GOLD bought and paid for. Works perfectly on my Alcatel phone. MM now refuses to recognize any ID or password I have tried.

Lowlander
Posts: 46192
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Do I need a new Gold account when I get a new phone?

Post by Lowlander » Mon Sep 03, 2018 3:52 pm

MMA does not have an ID or password for the Pro version. It is tied to the App store account you bought it with.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Post Reply