Artwork disappearing for albums w/ "&" in title

Get answers about the current release of MediaMonkey for Android

Moderator: Gurus

mikemeyer77
Posts: 2
Joined: Wed Nov 14, 2018 5:04 pm

Artwork disappearing for albums w/ "&" in title

Post by mikemeyer77 » Wed Nov 14, 2018 5:37 pm

I am running MMA 1.3.2.0824 on my Samsung Galaxy S8. My files are located on a 256-gb SD card, with the artwork embedded in the files. Recently, some art for albums with ampersands and other unusual characters in their titles has disappeared from most of the views (Album Artist, Now Playing, etc.), although it is still there when I open the edit view. Please let me know if there's anything I can do to fix this. Thanks in advance!

Image

Image

Lowlander
Posts: 46156
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Artwork disappearing for albums w/ "&" in title

Post by Lowlander » Wed Nov 14, 2018 6:53 pm

I don't see this on 1.3.3 beta.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

mikemeyer77
Posts: 2
Joined: Wed Nov 14, 2018 5:04 pm

Re: Artwork disappearing for albums w/ "&" in title

Post by mikemeyer77 » Wed Nov 14, 2018 7:06 pm

I should mention that these are albums I added a while ago. Newer albums with these types of titles are displaying properly
... for now.

Lowlander
Posts: 46156
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Artwork disappearing for albums w/ "&" in title

Post by Lowlander » Wed Nov 14, 2018 8:07 pm

Then the problem may have started in an older build and since been fixed. A resync may fix it or it may require the files to be deleted on the device and then resynced.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Post Reply