Double Back Slash in Configure Sync Device Save Locations [#15569]

Report bugs & feature requests for MediaMonkey 5 and learn about the newest builds.

Moderator: Gurus

Asect
Posts: 42
Joined: Fri Oct 21, 2016 6:25 pm

Double Back Slash in Configure Sync Device Save Locations [#15569]

Post by Asect » Fri Mar 22, 2019 1:20 pm

Why the double back slash when configuring paths for Sync Device? This seems counter intuitive to the Windows Operating System and is confusing. Screenshot attached. Thank you.

https://flic.kr/p/T9dNXA

Peke
Posts: 12093
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Double Back Slash in Configure Sync Device Save Locations

Post by Peke » Fri Mar 22, 2019 7:49 pm

Hi,
I can't replicate in latest 2167 on old and new devices, you can manually change to single back slash.
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum

Asect
Posts: 42
Joined: Fri Oct 21, 2016 6:25 pm

Re: Double Back Slash in Configure Sync Device Save Locations

Post by Asect » Sat Mar 23, 2019 10:41 am

The behavior continues each time MM5 is opened. Basically, I cannot get rid of the double back slashes. Thank you.


Post Reply