MM3A5: Hotkey (Find more from same artist) [F3728]

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

MarineBrat
Posts: 488
Joined: Tue Jun 14, 2005 12:12 am
Location: Loony left coast, USA.

MM3A5: Hotkey (Find more from same artist) [F3728]

Post by MarineBrat » Mon Jul 09, 2007 2:19 pm

I am playing with my first hotkey today and have a question. I created a new hotkey, "Edit: Find more from same artist" (CTL-M) and when I CTL-M it finds more from the *now playing* artist. Is there a way I can have it find more from the *selected* artist?

Also, the hotkey bahaves differently from the local menu selection of "Edit/Find more from same artist." The local menu selection takes me to the artist node for the artist in question while the hotkey takes me to the search node with (Artist contains "XXX"). Do I have a choice of which behavior the hotkey will implement?

rusty
Posts: 7250
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Find more from same

Post by rusty » Mon Jul 09, 2007 2:21 pm

The hotkey should work in the same manner as the normal function. The fact that it doesn't at the moment is a bug :(

It's on our todo list.

-Rusty

MarineBrat
Posts: 488
Joined: Tue Jun 14, 2005 12:12 am
Location: Loony left coast, USA.

Post by MarineBrat » Mon Jul 09, 2007 2:27 pm

Thanks Rusty, I'll hold off on hotkeys then til another alpha comes down the pipe.

MarineBrat
Posts: 488
Joined: Tue Jun 14, 2005 12:12 am
Location: Loony left coast, USA.

Post by MarineBrat » Tue Jul 17, 2007 12:06 am

I can't make a macro that will "Find more from same artist" in MM3A6. Perhaps it's disabled in A6?

MarineBrat
Posts: 488
Joined: Tue Jun 14, 2005 12:12 am
Location: Loony left coast, USA.

Post by MarineBrat » Wed Sep 05, 2007 7:04 pm

I'm still trying to make a keyboard macro that will "Find more from same artist" in MM3B1. Is it disabled?

jiri
Posts: 5395
Joined: Tue Aug 14, 2001 7:00 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Post by jiri » Thu Sep 06, 2007 10:17 am

Works fine for me, what exactly have you tried?

Jiri

MarineBrat
Posts: 488
Joined: Tue Jun 14, 2005 12:12 am
Location: Loony left coast, USA.

Post by MarineBrat » Thu Sep 13, 2007 6:20 pm

jiri wrote:Works fine for me, what exactly have you tried?

Jiri
Hi Jiri:

Under Tools/Options/General/Hotkeys

Action: is "Edit: Find more from same Artist"
Hotkey: is "Ctrl+M"
Global: is checked (This is the only one checked)
Script: is empty.
Function: is empty.

Pressing Ctrl+M doesn't do anything in MM3B2.

MarineBrat
Posts: 488
Joined: Tue Jun 14, 2005 12:12 am
Location: Loony left coast, USA.

Post by MarineBrat » Thu Sep 13, 2007 9:52 pm

It looks to me like none of the the hotkeys for "Edit: Find more from same <whatever>" work. I can get others to work, but not any of the "Edit: Find more" ones.

jiri
Posts: 5395
Joined: Tue Aug 14, 2001 7:00 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Post by jiri » Fri Sep 14, 2007 4:58 am

That's strange, it works for me, anyone else?

Jiri

MarineBrat
Posts: 488
Joined: Tue Jun 14, 2005 12:12 am
Location: Loony left coast, USA.

Post by MarineBrat » Sat Sep 15, 2007 2:40 am

Sorry Jiri, I just can't figure this one out. It hasn't worked for me since way back in the alphas. And it's only the "Find More From" ones.

callmetom
Posts: 90
Joined: Sun Jul 15, 2007 12:18 pm

Post by callmetom » Sat Sep 15, 2007 3:36 am

jiri wrote:That's strange, it works for me, anyone else?

Jiri
Didn't work for me to ...
My Specs:
Windows XP / SP2
Always latest MM version
Sorry for my sometimes bad english (-:

MarineBrat
Posts: 488
Joined: Tue Jun 14, 2005 12:12 am
Location: Loony left coast, USA.

Post by MarineBrat » Wed Oct 03, 2007 12:18 pm

A followup...

Beta 3 is getting closer. The hotkey to find more from same artist works now in that I see the songs in the grid view. However, the bug where the tree view doesn't scroll so that the selected branch is visible comes into effect now. That's a well known bug and I expect that the next beta will fix this issue.

MarineBrat
Posts: 488
Joined: Tue Jun 14, 2005 12:12 am
Location: Loony left coast, USA.

Post by MarineBrat » Thu Oct 04, 2007 10:37 pm

One more followup...

The hotkey works when I'm hilghting a song in the grid view, but it doesn't work when I'm hilighting a song in the now playing list.

rusty
Posts: 7250
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Find more from same Hotkey doesn't work in Now Playing

Post by rusty » Mon Oct 08, 2007 11:15 pm

Thx. Replicated.

-Rusty

MarineBrat
Posts: 488
Joined: Tue Jun 14, 2005 12:12 am
Location: Loony left coast, USA.

Post by MarineBrat » Mon Oct 15, 2007 1:32 am

Still broken in B4 in that it doesn't work from the now playing list.

Post Reply