Auto-Fill and the Spacebar BUG#5262

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

gtbuzz
Posts: 129
Joined: Mon Jul 18, 2005 11:09 am
Contact:

Auto-Fill and the Spacebar BUG#5262

Post by gtbuzz » Wed Jan 28, 2009 10:48 am

I'm not 100% sure that I'll be able of explaining this clearly. The problem appears when you have already have an artist with a similar (normally longer version) name and you can't add the new name with a space....I know completely unclear.

For example, say you have a few artists with the name Robert, but no one who's name starts with just Rob. Auto-complete scoffs at adding a space after just Rob. So far I've just added the first letter of the last name. Then back arrow, add the space, then finish the name.

Seems very contrived, but I've actually hit this problem a number of times already.
Image

justin_f
Posts: 92
Joined: Thu Nov 22, 2007 11:41 am
Location: Valpo, IN
Contact:

Re: Auto-Fill and the Spacebar

Post by justin_f » Wed Jan 28, 2009 10:56 am

I've experienced the same issue. I just let the autofill take over, then go back to add the space and fix the rest of the name.

MM3 monkey
Posts: 445
Joined: Mon Aug 27, 2007 2:34 am

Re: Auto-Fill and the Spacebar

Post by MM3 monkey » Wed Jan 28, 2009 1:16 pm

Or you can go to another field, say the comment, highlight a space and copy/paste it just after Rob. You're good to go.

Lowlander
Posts: 46416
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Auto-Fill and the Spacebar

Post by Lowlander » Wed Jan 28, 2009 6:40 pm

I figured out what you mean. It seems that if you hit space a few times you will eventually succeed. Now off to Mantis to figure out how to report this.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Lowlander
Posts: 46416
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Auto-Fill and the Spacebar

Post by Lowlander » Wed Jan 28, 2009 6:51 pm

Added as Mantis Bug: 5262
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Post Reply