"Now Playing" window not dockable [SOLVED]

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

hebe58
Posts: 3
Joined: Sat Jun 25, 2011 2:00 am

"Now Playing" window not dockable [SOLVED]

Post by hebe58 » Sat Jul 02, 2011 8:19 am

It seems that the "Now Playing" window is not dockable in MM4 :( Don't know if it's a bug or it is as it should be but it was dockable in MM3 :)

nynaevelan
Posts: 5559
Joined: Wed Feb 07, 2007 11:07 pm
Location: New Jersey, USA
Contact:

Re: "Now Playing" window not dockable

Post by nynaevelan » Sat Jul 02, 2011 8:23 am

It is dockable in MM4 and you should post mm4 related topics in the beta forum. What are your steps to reproduce this??

Nyn
3.2x - Win7 Ultimate (Zen Touch 2 16 GB/Zen 8GB)
Link to Favorite Scripts/Skins

Join Dropbox, the online site to share your files

hebe58
Posts: 3
Joined: Sat Jun 25, 2011 2:00 am

Re: "Now Playing" window not dockable

Post by hebe58 » Sat Jul 02, 2011 8:46 am

Hello Nyn
Sorry for the misplaced forum post!
I Installed MM4 in a separate directory as adviced. I additionally run Magic Nodes and Favorite Nodes to my MM4.0.0 build 1399. I use "Glided" as skin but I have tried with other skins with no success. It has been like this since start (for me build 1377). I don't have a clue (anymore) I'm afraid. I've tried to change languages, overriding Skin backgrounds and Skin themes etc etc but... Am I the only one with this problem ?

hebe58
Posts: 3
Joined: Sat Jun 25, 2011 2:00 am

Re: "Now Playing" window not dockable

Post by hebe58 » Sat Jul 02, 2011 9:08 am

OK, I solved it the brutal but quickest(?) way. I uninstalled both MM3 and MM4, deleted their directories and "reinstalled" MM4 only.
Horray, now I have a dockable "Now Playing" window again!

nynaevelan
Posts: 5559
Joined: Wed Feb 07, 2007 11:07 pm
Location: New Jersey, USA
Contact:

Re: "Now Playing" window not dockable

Post by nynaevelan » Sat Jul 02, 2011 9:12 am

You shouldn't have had to do that but I do know from a fact that my mm3 would cause problems in my mm4 settings. I think when I encountered this problem I edited the mediamonkey.ini file in order to get the np window to dock, but it's been several months and I forgot how I got it to work, I do know I didn't uninstall anything.

Nyn
3.2x - Win7 Ultimate (Zen Touch 2 16 GB/Zen 8GB)
Link to Favorite Scripts/Skins

Join Dropbox, the online site to share your files

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: "Now Playing" window not dockable

Post by nohitter151 » Sat Jul 02, 2011 10:05 am

Probably you need to right click in now playing > view > check 'dock to window'.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

AlanRackham
Posts: 25
Joined: Wed Jul 08, 2009 10:23 pm

Re: "Now Playing" window not dockable

Post by AlanRackham » Tue Nov 29, 2011 8:50 pm

There's a couple of ways to dock the Now Playing window:-

1. Right Click on the Song List > View > Dock to Window

2. Right Click to the right of where it says List Edit Copy > Dock to Window

Alan

Guest

Re: "Now Playing" window not dockable

Post by Guest » Sun Mar 22, 2015 6:47 am

Hello everyone,

I right-clicked on the "now playing" dock, removed it accidentally and I can't seem to find it when I right-click on the "now playing" list.
It was very practical and I had my habits.

Does anyone know where it has gone and where I can find it?

I'm using the latest version of MediaMonkey.

Thanks in advance

Guest

Re: "Now Playing" window not dockable

Post by Guest » Sun Mar 22, 2015 6:53 am

I've just found it back, no need to answer my question :-)

Post Reply