Install blocked by Norton

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

mhilbush
Posts: 3
Joined: Sun Dec 24, 2006 12:21 pm

Re: Install blocked by Norton

Post by mhilbush » Mon Oct 03, 2011 6:46 pm

tommycrock wrote:Don't know about mhilbush but I'm using NIS 2010.
I was running NIS11 until about 15 minutes ago. After upgrading to NIS12, the builds for which NIS11 threw errors now install successfully.

tommycrock
Posts: 215
Joined: Sat May 21, 2011 9:13 am

Re: Install blocked by Norton

Post by tommycrock » Wed Oct 05, 2011 2:02 pm

Ditto, build 1440 works on NIS 2012. Well, good to know they fix some things rather than just polish the interface at Symantec.

Guessity

Re: Install blocked by Norton

Post by Guessity » Fri Jan 16, 2015 11:08 pm

FYI:
After re-installing Norton on a system with MM 4.1.5.1719, NIS has just quarantined winamp.exe.
The file was classified as 'Suspicious.Cloud'

Ludek
Posts: 2887
Joined: Fri Mar 09, 2007 9:00 am

Re: Install blocked by Norton

Post by Ludek » Sun Jan 18, 2015 8:10 am


Peke
Posts: 12095
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Install blocked by Norton

Post by Peke » Sun Jan 18, 2015 8:36 am

Guessity wrote:FYI:
After re-installing Norton on a system with MM 4.1.5.1719, NIS has just quarantined winamp.exe.
The file was classified as 'Suspicious.Cloud'
I hate that so called 'Suspicious' viruses, please report FALSE POSITIVE to Norton as by their means 'Suspicious' mean 'Please do our WORK and confirm that it is FALSE POSITIVE and send us sample. All that for Free'. They are guessing that some file is virus, thank you for pointer as this will be AGAIN an issue with NIS bad design and execution.

I always Claim that Only good antivirus is HARDWARE FIREWALL
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum

rusty
Posts: 7175
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: Install blocked by Norton

Post by rusty » Wed Jan 21, 2015 3:39 pm

Guessity,

What version of Norton are you using?

-Rusty

Post Reply