Elevation required

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

crutchcorn
Posts: 28
Joined: Sat Feb 23, 2013 11:38 pm

Elevation required

Post by crutchcorn » Sun Jan 04, 2015 11:03 pm

So, I have had this issue for a LONNNNG time, and I don't know how to fix. I uninstalled, cleaned registry, etc, and nothing fixes this. I always need to run as admin to get this program working... Why?
Image

Lowlander
Posts: 45845
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Elevation required

Post by Lowlander » Mon Jan 05, 2015 3:50 pm

Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

crutchcorn
Posts: 28
Joined: Sat Feb 23, 2013 11:38 pm

Re: Elevation required

Post by crutchcorn » Tue Jan 06, 2015 12:21 am


Post Reply