Page 1 of 1

Elevation required

Posted: Sun Jan 04, 2015 11:03 pm
by crutchcorn
So, I have had this issue for a LONNNNG time, and I don't know how to fix. I uninstalled, cleaned registry, etc, and nothing fixes this. I always need to run as admin to get this program working... Why?
Image

Re: Elevation required

Posted: Mon Jan 05, 2015 3:50 pm
by Lowlander

Re: Elevation required

Posted: Tue Jan 06, 2015 12:21 am
by crutchcorn