Alternate Splash screen

If you want to contribute MediaMonkey skins, themes, icons, etc...

Moderators: Morten, Gurus

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Post by nohitter151 » Sat Feb 16, 2008 10:45 am

jc836 wrote:Thanks
BTW: Where is the original 'splash screen stored' I want to save it.
If you use the installer above, the image will be at

Code: Select all

C:\Program Files\MediaMonkey\brand\Splash.png
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

magicalpig
Posts: 253
Joined: Sat Nov 03, 2007 9:06 pm
Location: Thibodaux, LA

Post by magicalpig » Sat Feb 16, 2008 8:35 pm

When I try to create a splash screen with Paint.net, there's always a grey frame on it on MM startup. Is it normal. Can you get rid of it?

Thanks,
Victor.

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Post by nohitter151 » Sat Feb 16, 2008 8:46 pm

magicalpig wrote:When I try to create a splash screen with Paint.net, there's always a grey frame on it on MM startup. Is it normal. Can you get rid of it?

Thanks,
Victor.
Sorry, but I think MM adds this. Theres no way that I know of to take it away.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

magicalpig
Posts: 253
Joined: Sat Nov 03, 2007 9:06 pm
Location: Thibodaux, LA

Post by magicalpig » Sat Feb 16, 2008 9:02 pm

Damn, too bad... I'll have to think of a way to integrate the frame to the design of my splash screen. :(

Victor.

magicalpig
Posts: 253
Joined: Sat Nov 03, 2007 9:06 pm
Location: Thibodaux, LA

Post by magicalpig » Sat Feb 16, 2008 9:53 pm

There's no frame for the MM3 splash screen, or is there?

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Post by nohitter151 » Sat Feb 16, 2008 10:09 pm

magicalpig wrote:There's no frame for the MM3 splash screen, or is there?
No, there isn't. But all this installer does is take the MM2 image (Splash.png) and put it into the directory \Mediamonkey\Brand\, and it puts a listing under Tools -> Extensions. Nothing else is being changed, so I don't see any way to get around that border (ie: I am not the one adding it, so it must be something that MM adds to all custom splash screens.)


EDIT: I fixed the MM2 splash screen a bit, here are the links again.

Preview
Direct download link
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: Alternate Splash screen

Post by rovingcowboy » Mon Nov 23, 2009 5:47 am

this is in the skins ini files now so you don't need a header just the copy image and the delete image things for the two ini files.

but as it has been said this in the skins does remove the current splash screen.
and replaces it with the one in the skin.

the little image frame added to it by windows i don't even see.
i've gone and made several for my skins earlier but now i've got one for all my skins.

i just go to get them added and then uploaded which will be some time on this dialup dang usb modem messed up.

:(
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

dypsis
Posts: 1101
Joined: Wed Apr 30, 2008 9:51 pm

Good Splash Images

Post by dypsis » Sun Nov 29, 2009 10:13 pm

Does anyone have some good splash images to post?

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: Alternate Splash screen

Post by rovingcowboy » Mon Nov 30, 2009 2:58 am

i got all mine for my skins as soon as i get them uploaded.
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

Blake
Posts: 801
Joined: Fri Oct 13, 2006 3:39 am
Location: Geelong, Victoria, Australia

Re: Alternate Splash screen

Post by Blake » Thu Jan 14, 2010 7:55 am

I know it's an old thread but it would be cool to have an animated splash like this:

Image

(You mush have an APNG supporting browser to see the animation)

Post Reply