RC1: Bug saving album arts to mp3 tags

Post a reply

Smilies
:D :) :( :o :-? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: RC1: Bug saving album arts to mp3 tags

by gab » Tue Oct 30, 2007 12:57 pm

I have the same issue as well. And it is also random.

by durden999uk » Tue Oct 30, 2007 9:11 am

I have this as well - it seems to be fairly random for me though. Sometimes art is tagged to multiple files okay, sometimes just one, with the rest having the 'no album art' pic tagged, and sometimes all the tags stay blank. Is there anything I can provide to shed some light on this? (I am running Vista Home Premium with the latest build of MM3, btw).

by Cron » Tue Oct 30, 2007 8:48 am

No, drag and drop doesn't work. Sometimes MM saves the album art to all mp3, or only to 3, or only to 1... Does what it wants. Please, fix this.

by Cron » Tue Oct 30, 2007 8:36 am

Well, more information. This happen if i add the cover in the properties: Album art tab, add, and marking "Apply to all selected tracks".

If i select all tracks and drag and drop the cover to the "Album art" box, MM saves it correctly to all mp3.

RC1: Bug saving album arts to mp3 tags

by Cron » Tue Oct 30, 2007 8:29 am

Still having this bug with new RC1. MM doesn't save correctly the album arts in mp3 tags. I've had this problem in all alphas an betas.

When i try to save an album art to a group of mp3, MM only saves it to one mp3. The rest of them have the pic of "no album art" like cover (the CD with a note).

Top