Bug: Instant shutdown

Post a reply

Smilies
:D :) :( :o :-? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Bug: Instant shutdown

by tiagoclaus » Sun Jul 22, 2007 1:32 pm

excelente indeed.

and I believe it was gen_toaster the cause.

by Blake » Fri Jul 20, 2007 12:39 am

PetrCBR wrote:It's problem with WA3 (or later) plugins (gen_audioscrobbler, gen_toaster etc.). Also this problem will be fixed in next build.
Image

by Peke » Thu Jul 19, 2007 7:33 pm

Actually WA2.72+ Where WA Introduced Modern Skinning which is in conflict to MM Skinning in MM3 :) But Like Petr said will be fixed in next build.

by PetrCBR » Thu Jul 19, 2007 7:26 am

It's problem with WA3 (or later) plugins (gen_audioscrobbler, gen_toaster etc.). Also this problem will be fixed in next build.

by rovingcowboy » Thu Jul 19, 2007 3:35 am

tiagoclaus wrote:That happened to me also: stack overflow right after opening A6.

Uninstalling and installing it again worked.

I believe this is a bug related with previous A5 users, isn't it? Or everybody that A6 worked right after installing had uninstalling A5 first?

Thanks scrapqueen!
you can add more stacks to the memory with the xteq program.

unless you know how to get them added with out using a tweaking program. ?

only for a 5 upgraders? NO it is able to be got by anyone. 8)

by Blake » Thu Jul 19, 2007 1:11 am

Stack overflow is usually due to plug-ins so deleting the MM directory would have fixed that.

by tiagoclaus » Wed Jul 18, 2007 11:26 pm

That happened to me also: stack overflow right after opening A6.

Uninstalling and installing it again worked.

I believe this is a bug related with previous A5 users, isn't it? Or everybody that A6 worked right after installing had uninstalling A5 first?

Thanks scrapqueen!

by JorisA » Wed Jul 18, 2007 10:05 am

Worked for me as well.
Same problem occured when I tried to re-install the audioscrobbler plugin. So I guess that, or winamp plugins in general might be the problem.

by Blake » Wed Jul 18, 2007 2:49 am

scrapqueen:
Thanks, it worked!

by scrapqueen » Tue Jul 17, 2007 8:27 pm

Mine was doing the same thing. I complete uninstalled MM3 including deleting all the files associated with it in the programs folder. Then I reinstalled and it works.

by JorisA » Tue Jul 17, 2007 7:38 am

I've got the same problem
the non-skinned exe works though so I guess its not a database problem or so.

by Blake » Tue Jul 17, 2007 7:12 am

I had to use CTRL + SHIFT + TAB to get this.

General:

Code: Select all

Application:
----------------------------------------------------------------------
  1.1 Start Date      : Tue, 17 Jul 2007 22:13:23 +1000
  1.2 Name/Description: MediaMonkey.exe - (MediaMonkey - Audio Librar)
  1.3 Version Number  : 3.0.0.1050
  1.4 Parameters      : 
  1.5 Compilation Date: Tue, 17 Jul 2007 08:12:37 +1000
  1.6 Up Time         : 3 seconds

Exception:
--------------------------------------------------------------------
  2.1 Date          : Tue, 17 Jul 2007 22:13:27 +1000
  2.2 Address       : 008ABF3D
  2.3 Module Name   : MediaMonkey.exe - (MediaMonkey - Audio Librar)
  2.4 Module Version: 3.0.0.1050
  2.5 Type          : Exception
  2.6 Message       : User exception.
  2.7 ID            : 6179
  2.8 Count         : 1
  2.9 Status        : New
  2.10 Note         : 

User:
-------------------------------------------------------
  3.1 ID        : Blake
  3.2 Name      : Loth Family
  3.3 Email     : 
  3.4 Company   : 
  3.5 Privileges: SeChangeNotifyPrivilege         - ON
                  SeSecurityPrivilege             - OFF
                  SeBackupPrivilege               - OFF
                  SeRestorePrivilege              - OFF
                  SeSystemtimePrivilege           - OFF
                  SeShutdownPrivilege             - OFF
                  SeRemoteShutdownPrivilege       - OFF
                  SeTakeOwnershipPrivilege        - OFF
                  SeDebugPrivilege                - OFF
                  SeSystemEnvironmentPrivilege    - OFF
                  SeSystemProfilePrivilege        - OFF
                  SeProfileSingleProcessPrivilege - OFF
                  SeIncreaseBasePriorityPrivilege - OFF
                  SeLoadDriverPrivilege           - ON
                  SeCreatePagefilePrivilege       - OFF
                  SeIncreaseQuotaPrivilege        - OFF
                  SeUndockPrivilege               - ON
                  SeManageVolumePrivilege         - OFF
                  SeCreateGlobalPrivilege         - ON
                  SeImpersonatePrivilege          - ON

Active Controls:
------------------------------
  4.1 Form Class   : TFStartUp
  4.2 Form Text    : 
  4.3 Control Class: TFStartUp
  4.4 Control Text : 

Computer:
------------------------------------------------------------------------------------------------------
  5.1 Name          : LOTHKIDS
  5.2 Total Memory  : 1023 Mb
  5.3 Free Memory   : 546 Mb
  5.4 Total Disk    : 127.99 Gb
  5.5 Free Disk     : 52.29 Gb
  5.6 System Up Time: 5 days, 19 hours, 8 minutes, 31 seconds
  5.7 Processor     : AMD Athlon(tm) 64 Processor 3500+
  5.8 Display Mode  : 1024 x 768, 32 bit
  5.9 Display DPI   : 96
  5.10 Video Card   : MSI NX 6200TC (NVIDIA GeForce 6200 TurboCache(TM)) (driver 7.6.4.5 - RAM 256 MB)
  5.11 Printer      : FX DocuPrint C525 A-AP (driver 2.5.1.0)

Operating System:
------------------------------------
  6.1 Type    : Microsoft Windows XP
  6.2 Build # : 2600
  6.3 Update  : Service Pack 2
  6.4 Language: English
  6.5 Charset : 0

Network:
---------------------------------------------------
  7.1 IP Address: 000.000.000.000 - 192.168.001.006
  7.2 Submask   : 000.000.000.000 - 255.255.255.000
  7.3 Gateway   : 000.000.000.000 - 192.168.001.254
  7.4 DNS 1     : 000.000.000.000 - 192.168.001.254
  7.5 DNS 2     : 000.000.000.000 - 000.000.000.000
  7.6 DHCP      : ON              - ON 
Assembler:

Code: Select all

; InstanceManager.IMWndProc (Line=59 - Offset=5)
; ----------------------------------------------
008ABF20  test    eax, eax
008ABF22  jle     InstanceManager.IMWndProc (Line=67)
008ABF24  test    edi, edi
008ABF26  jle     InstanceManager.IMWndProc (Line=67)
008ABF28  test    ebx, ebx
008ABF2A  jle     InstanceManager.IMWndProc (Line=67)
;
; Line=64 - Offset=10
; -------------------
008ABF2C  mov     ecx, $008AC2A4                       ; 'User exception'
008ABF31  mov     dl, $01
008ABF33  mov     eax, dword ptr [Exception]
008ABF38  call    -$00499431
008ABF3D  call    -$004A7056                           ; <-- EXCEPTION
;
; Line=67 - Offset=13
; -------------------
008ABF42  cmp     dword ptr [ebp+$0C], +$4A
008ABF46  jnz     InstanceManager.IMWndProc (Line=85)
;
; Line=70 - Offset=16
; -------------------
008ABF48  push    $008AC2B4                            ; 'InstanceManager - received messa'...
008ABF4D  call    OutputDebugStringA
;
; Line=72 - Offset=18
; -------------------
008ABF52  mov     eax, $008E19E8                       ; ''
008ABF57  mov     ebx, esi
008ABF59  mov     edx, [ebx+$08]
008ABF5C  call    -$004A60B5
;
; Line=73 - Offset=19
; -------------------
008ABF61  mov     edx, [ebx+$04]
008ABF64  shr     edx, 1
CPU:

Code: Select all

Registers:
-----------------------------
EAX: 012DE394   EDI: 0001FFFF
EBX: 0001FFFF   ESI: 00000080
ECX: 00000000   ESP: 0013FA80
EDX: 008ABF42   EIP: 008ABF3D

Stack:	Memory Dump:
------------------	---------------------------------------------------------------------------
0013FA80: 0013FB78	008ABF3D: E8 AA 8F B5 FF 83 7D 0C 4A 75 65 68 B4 C2 8A 00  ......}.Jueh....
0013FA84: 00404E20	008ABF4D: E8 6E CA B5 FF B8 E8 19 8E 00 8B DE 8B 53 08 E8  .n...........S..
0013FA88: 0013FAF4	008ABF5D: 4B 9F B5 FF 8B 53 04 D1 EA B8 E8 19 8E 00 E8 A8  K....S..........
0013FA8C: 0013FB5C	008ABF6D: A3 B5 FF 8B 03 A3 EC 19 8E 00 68 D8 C2 8A 00 E8  ..........h.....
0013FA90: 008ABEC4	008ABF7D: 3F CA B5 FF 66 83 3D F2 19 8E 00 00 74 0C 8B 05  ?...f.=.....t...
0013FA94: 00000000	008ABF8D: F4 19 8E 00 FF 15 F0 19 8E 00 68 00 C3 8A 00 E8  ..........h.....
0013FA98: 00000000	008ABF9D: 1F CA B5 FF 0F B6 3D 64 FF 8B 00 E9 B2 02 00 00  ......=d........
0013FA9C: 00000000	008ABFAD: 81 7D 0C C7 07 00 00 0F 85 63 01 00 00 33 FF A1  .}.......c...3..
0013FAA0: 00000000	008ABFBD: 00 07 8C 00 80 38 00 0F 84 95 02 00 00 A1 D4 11  .....8..........
0013FAA4: 00000000	008ABFCD: 8C 00 80 38 00 0F 84 87 02 00 00 A1 50 02 8C 00  ...8........P...
0013FAA8: 00000000	008ABFDD: 80 38 00 0F 84 79 02 00 00 6A 11 E8 8B D1 B5 FF  .8...y...j......
0013FAAC: 00000000	008ABFED: 0F BF C0 C1 E8 0F 89 45 FC A1 34 16 8C 00 83 38  .......E..4....8
0013FAB0: 00000000	008ABFFD: 00 74 13 83 7D 10 09 75 0D F7 C6 20 00 00 00 74  .t..}..u... ...t
0013FAB4: 00000000	008AC00D: 05 BF 01 00 00 00 A1 34 16 8C 00 83 38 00 74 2C  .......4....8.t,
0013FAB8: 00000000	008AC01D: 83 7D 10 09 75 26 E8 40 C8 B5 FF 89 45 EC 33 C0  .}..u&.@....E.3.
0013FABC: 00000000	008AC02D: 89 45 F0 DF 6D EC DC 25 00 1A 8E 00 D8 1D 20 C3  .E..m..%...... .
I didn't know which things to post, I also sent one via email.

by jiri » Tue Jul 17, 2007 6:02 am

Could you e-mail me a debug log? Or was it automatically generated? I guess no...

Jiri

by Blake » Tue Jul 17, 2007 4:49 am

I just installed it over a5, so no extra scripts/plug-ins that didn't work with a5.

Restart doesn't help.

Thanks anyway :D

by rovingcowboy » Tue Jul 17, 2007 4:10 am

you have of course did a reboot of the system after install and it still does not work?

alpha 6 is working great here had it load and no errors. i wonder what is going on?

did you install with scripts in your folder from mm2? i don't think you would but i have to ask.

you might have the trouble caused by the database update that was posted earlier try what rusty said there.

http://www.mediamonkey.com/forum/viewtopic.php?t=19159

Top