Search found 1752 matches

by PetrCBR
Tue Nov 30, 2021 3:38 am
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: MM5, Windows 11 Freezes on Start Up
Replies: 3
Views: 91

Re: MM5, Windows 11 Freezes on Start Up

Try to run MM with --use-gl=swiftshader parameter.
by PetrCBR
Fri Nov 26, 2021 1:55 pm
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: Restart opens with default db instead of specified portable db [#18429]
Replies: 8
Views: 290

Re: Restart opens with default db instead of specified portable db [#18429]

That's what i meant ... for me correct ini file is used after skin change (defined by INIFILE parameter). Can you make me a debuglog so i can see why INIFILE parameter wasn't used after skin change ?
by PetrCBR
Fri Nov 26, 2021 12:18 pm
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: Restart opens with default db instead of specified portable db [#18429]
Replies: 8
Views: 290

Re: Restart opens with default db instead of specified portable db [#18429]

Just tried on 2523 and /INIFILE parameter is preserved correctly ... can you make me a debuglog, please ?
by PetrCBR
Sun Sep 26, 2021 3:11 pm
Forum: Need Help - MMW5
Topic: I am DONE with MMW5! [Edit: Frustrations addressed]
Replies: 19
Views: 1040

Re: I am DONE with MMW5!

No there were new build with additional debug messages i sent at 22/9. I'll be glad if you give it a second to test (and make a debuglog).
gordol wrote: Sun Sep 26, 2021 1:53 pm Didn't I respond to that that it made no difference?
by PetrCBR
Sun Sep 26, 2021 1:30 pm
Forum: Need Help - MMW5
Topic: I am DONE with MMW5! [Edit: Frustrations addressed]
Replies: 19
Views: 1040

Re: I am DONE with MMW5!

Not sure you've saw my last post re video issue. I've added some debug messages and created new build to test.
gordol wrote: Sun Sep 26, 2021 1:18 pm I reported the video issue via support ticket on March 17, 2021. Ticket number 978. Nothing ever became of it. You, Lowlander, are the one who answered that ticket.
by PetrCBR
Fri Sep 24, 2021 3:01 pm
Forum: Need Help - MMW5
Topic: Update musicbrainz pull
Replies: 16
Views: 713

Re: Update musicbrainz pull

We're receiving updates from MB.org every minute, but updating once in a hour. So if you can write out what artist you've updated i can check why it's not actually found in our MB.
by PetrCBR
Thu Sep 23, 2021 2:41 pm
Forum: Need Help - MMW5
Topic: Update musicbrainz pull
Replies: 16
Views: 713

Re: Update musicbrainz pull

We're using our MB server so you need to wait some time till we receive updates from MusicBrainz.org
by PetrCBR
Wed Sep 22, 2021 10:14 am
Forum: Need Help - MMW5
Topic: video not in full screen mode
Replies: 17
Views: 888

Re: video not in full screen mode

Ahh ... i didn't realized you're different user than the one from first post ... my fault.
Can you make me a Debuglog from these new build (i've added some debug messages).
by PetrCBR
Wed Sep 22, 2021 5:03 am
Forum: Need Help - MMW5
Topic: video not in full screen mode
Replies: 17
Views: 888

Re: video not in full screen mode

Are you connecting Surface to external display ?
by PetrCBR
Tue Sep 21, 2021 1:02 pm
Forum: Need Help - MMW5
Topic: video not in full screen mode
Replies: 17
Views: 888

Re: video not in full screen mode

Can you please check this build.
by PetrCBR
Sun Sep 19, 2021 3:03 pm
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: MM5.2503 Auto-tag unusable at the moment
Replies: 9
Views: 524

Re: MM5.2503 Auto-tag unusable at the moment

Will check your bugreport. Thanks for a feedback.
by PetrCBR
Thu Sep 16, 2021 8:03 am
Forum: Need Help - MMW5
Topic: video not in full screen mode
Replies: 17
Views: 888

Re: video not in full screen mode

Can you make me a debug log (step 4b: viewtopic.php?f=30&t=86643)?
by PetrCBR
Fri Sep 03, 2021 12:53 pm
Forum: Need Help - MMW5
Topic: Delayed / slow playing start when opening audios from the file explorer [#18218]
Replies: 5
Views: 285

Re: Delayed / slow playing start when opening audios from the file explorer [#18218]

That's strange ... it's way faster for me now. Can you make me a debuglog ?
by PetrCBR
Thu Aug 26, 2021 8:49 am
Forum: Need Help - MMW5
Topic: Auto-tag in MM5 doesn't seem to be working... [#17962]
Replies: 5
Views: 333

Re: Auto-tag in MM5 doesn't seem to be working...

Do you have checked at least one track to apply the changes ?