Search found 58 matches

by HeistMonkey
Fri Jul 29, 2011 12:32 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1413 Mini-Lyrics not embedding
Replies: 12
Views: 2124

Re: 1413 Mini-Lyrics not embedding

Are you guys able to get the lyrics to embed into the mp3, so that they show up on the lyrics tab in the songs properties? I haven't registered minilyrics and can't tell if I need to activate it to get that functionality. I double checked that ML is set to save the lyrics to the mp3 (unsync'd). Than...
by HeistMonkey
Tue Jul 05, 2011 12:02 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: [1400] Pasting album art results in the standard unknown art
Replies: 2
Views: 349

[1400] Pasting album art results in the standard unknown art

[1400] Pasting album art results in the standard unknown album art image, but auto-tagging works fine
by HeistMonkey
Fri Jul 01, 2011 11:21 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1399- stripping album art for played tracks
Replies: 2
Views: 975

1399- stripping album art for played tracks

After playing a track the album art is disappearing in 1399. Regression? 1397 seemed fine.

If i'm the only one, I will send in a debug.
by HeistMonkey
Wed May 18, 2011 2:27 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: [1376] MM freezing
Replies: 3
Views: 564

Re: [1376] MM freezing

I just tested on my laptop and didn't have an issue with a 10 track album when removing the artist, adding a composer. Track's seem to be tagging quickly as well...as opposed to a few versions ago.
by HeistMonkey
Wed May 11, 2011 5:05 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Album art won't save to track if track is playing
Replies: 5
Views: 955

Re: Album art won't save to track if track is playing

HeistMonkey wrote:Submitted ticket XPJ-507415 along with debug log. Just verified that I can reproduce this.
If I paste the art work (Ctrl-V) in the "Now Playing" Art & Details panel, the artwork does get saved.

Along the same lines, changing the image type on any song's artwork properties does not get saved.
by HeistMonkey
Wed May 11, 2011 12:11 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Album art won't save to track if track is playing
Replies: 5
Views: 955

Re: Album art won't save to track if track is playing

Submitted ticket XPJ-507415 along with debug log. Just verified that I can reproduce this.
by HeistMonkey
Wed May 11, 2011 10:29 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Album art won't save to track if track is playing
Replies: 5
Views: 955

Album art won't save to track if track is playing

Anyone else experiencing album art not getting saved to a track while it's playing? It may appear while the track continues to play, but if you skip and go back, it will no longer be saved.

PS- album art does save very quickly now! Nice to see that bug squashed.
-
Chris
by HeistMonkey
Thu May 05, 2011 10:47 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1367: Saving Album Art [#7734]
Replies: 16
Views: 2759

Re: [1367-1369] Saving Album Art

Fixed as http://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=7734 This continues to be a problem for me. Apryzalalalala you too? In fact, a few other issues relating to album art I've been noticing: 1. Art & Details box tends to show a thumbnail version of the album art, but not every time a new track is...
by HeistMonkey
Wed Apr 27, 2011 12:10 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1367: Saving Album Art [#7734]
Replies: 16
Views: 2759

Re: 1367: Saving Album Art

Yes the album is set. I'm in the artist node. It doesn't work if I go to properties and paste the album art. It doesn't work if I paste the album art directly on main screen in art section. It doesn't wiork if I go to and use tag from web option. Based on logging I check each time it will scan the ...
by HeistMonkey
Tue Apr 26, 2011 2:53 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1367: Saving Album Art [#7734]
Replies: 16
Views: 2759

Re: 1367: Saving Album Art

Will do when I'm back at home. It's freezing my MM in any album art related action, when I paste image file, auto tag from web. It was working for me in 1366. If you give it a full minute maybe two, does MM come back? On my machine it will appear as if it freezes but will then pop open the box to d...
by HeistMonkey
Fri Apr 22, 2011 2:42 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: MM freezes when tagging
Replies: 2
Views: 558

Re: MM freezes when tagging

(At least) for the last few builds MM4 freezes when tagging files. It seems to me that first it freezes completely (though continuing to play the currently playing song for a while until the buffer is empty?), then freezes partially (very slow response to actions). I think you will see in the debug...
by HeistMonkey
Fri Apr 08, 2011 9:10 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: [1351] Pasting album art causes MM4 to hang for ~ 20 seconds
Replies: 18
Views: 2216

Re: [1351] Pasting album art causes MM4 to hang for ~ 20 sec

Still hangs for me on 1361 and I couldn't find the issue in the bug tracker.
by HeistMonkey
Thu Mar 31, 2011 10:32 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: [1351] Pasting album art causes MM4 to hang for ~ 20 seconds
Replies: 18
Views: 2216

Re: [1351] Pasting album art causes MM4 to hang for ~ 20 sec

Hello, I also have the hang problem, and often it is combined with a focus loss after the hang period is over (as I mentioned in another thread). If the size matters, my library contains 22000 tracks, 160 GB file size. I have not seen any trends that the size of the image nor the music file matters...
by HeistMonkey
Wed Mar 30, 2011 8:53 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: [1351] Pasting album art causes MM4 to hang for ~ 20 seconds
Replies: 18
Views: 2216

Re: [1351] Pasting album art causes MM4 to hang for ~ 20 sec

A debug log is helpful in these cases: http://www.mediamonkey.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=341 I ran the debugger and basically what happens when I go to tag a track I see "[8052] MP3.ReadHeader " for every single track in my library, which explains the 20 second lag while this happens. This also ...