[SOLVED] Renaming Custom fields

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

ninerays
Posts: 125
Joined: Wed Jul 07, 2004 9:31 am
Location: Perth, Australia

[SOLVED] Renaming Custom fields

Post by ninerays »

I tried looking for the place to rename the custom fields in the ini file but could find no reference to them as per the readme file.

Would someone be able to provide the full text to put in the ini file including the [Heading] it should go under.

Thanks
Octopod
Posts: 463
Joined: Tue Jun 10, 2003 9:09 am

Post by Octopod »

ninerays
Posts: 125
Joined: Wed Jul 07, 2004 9:31 am
Location: Perth, Australia

Post by ninerays »

Thanks Octopod - that works a treat.
Finsternis
Posts: 51
Joined: Mon Sep 27, 2010 9:00 pm

Re: Renaming Custom fields

Post by Finsternis »

Is there a newer answer for this? The link that was originally posted above is now is dead. Thanks.
Erwin Hanzl
Posts: 641
Joined: Tue Jun 13, 2017 8:47 am
Location: Vienna

Re: Renaming Custom fields

Post by Erwin Hanzl »

Image
MMW 4.1.31.1919 Gold-Standardinstallation auf WIN 10-64Bit Pro Vers. 20H2 | Meine Einstellungen
MMA 1.4.4.0952 Free Beta-Tester auf Huawei Mate 20 Pro 128 GB Android 11 | USB-Kabel-Sync
Peke
Posts: 14162
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Renaming Custom fields

Post by Peke »

Hi,
Under Tools -> Options -> Library -> Appearance you can change Names of Custom Fields
Best regards,
Peke
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum
Finsternis
Posts: 51
Joined: Mon Sep 27, 2010 9:00 pm

Re: [SOLVED] Renaming Custom fields

Post by Finsternis »

Wow, that's twice today I thought I looked everywhere but missed something obvious. I feel dumb. Thanks folks for the help.
Post Reply