Shuffle button missing

Report bugs & feature requests for MediaMonkey for Android and learn about the newest beta build.

Moderator: Gurus

gamb2009
Posts: 69
Joined: Wed May 02, 2012 8:33 pm
Contact:

Shuffle button missing

Post by gamb2009 »

There was before a shuffle button at Genre level, that allows to play randomly traks comming form all genres. That is not possible now, and it will be nice to have back that functionality.
gamb2009
Lowlander
Posts: 47891
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: Shuffle button missing

Post by Lowlander »

I see the Shuffle Play button when I select a Genre on the latest beta.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
dtsig
Posts: 3255
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm
Contact:

Re: Shuffle button missing

Post by dtsig »

So the 'shuffle play button' is the button that looks like fastforward
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig
rusty
Posts: 7312
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Shuffle button missing

Post by rusty »

I think that the Shuffle Play button was removed from some views over the course of some of the recent betas. But it was added back (you should see it in 1.1.1.410) in most views. It just doesn't show up in views that would result in duplicate tracks playing because a track belongs to one or more attributes. e.g. it doesn't show up in the root Playlists or Genre's view because if a track belongs to multiple playlists or multiple genres, it's unclear whether the track should be shuffled once or more than once.

-Rusty
Post Reply