Song skips after 10 seconds

Report bugs & feature requests for MediaMonkey for Android and learn about the newest beta build.

Moderator: Gurus

mosaics.ruled
Posts: 2
Joined: Thu Apr 02, 2020 11:59 am

Song skips after 10 seconds

Post by mosaics.ruled » Thu Apr 02, 2020 12:09 pm

I've checked all options and buttons in the app, searched the web and forums for this issue but have only found 1 related post for the desktop version in which it was stated that previews should be disabled.

What I experience is that every song plays about 10 second and then skips to the next one. This goes for all albums and tracks that I have on my phone. All tracks are the FLAC file format, forcing the app to quit or rebooting the phone has no effect on this. At the moment the app is useless to me. Since I could not find related topics nor options in the app, I figured this is a bug.

Phone: Sony Xperia XA2 / LineageOS 16.0 / MM version 1.3.7.0906

Peke
Posts: 13282
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Song skips after 10 seconds

Post by Peke » Sat Apr 04, 2020 10:53 am

Hi,
I am unable to replicate on Alcatel with LineageOS 15.

Have you tried to Disable "Always respond to Remote buttons" and "Resume Playback on connection" at ⋮ -> Options?
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum

mosaics.ruled
Posts: 2
Joined: Thu Apr 02, 2020 11:59 am

Re: Song skips after 10 seconds

Post by mosaics.ruled » Fri Apr 10, 2020 1:05 am

Hi Peke,

Thanks for your reply.

These options have not been enabled to start with in my case. I have restarted my phone a second time since the initial post and -for now- it seems to work as expected again. I'm trying to reproduce this behavior as has happened multiple times in the last few weeks.

Post Reply