New MediaMonkey Version

Discussion about anything that might be of interest to MediaMonkey users.

Moderator: Gurus

Ability to show all Tabs Toolbar even only single Tab is used?

You may select up to 2 options

 
 
View results

Peke
Posts: 13584
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: New MediaMonkey Version

Post by Peke »

Zvezdan File it as Bug on Mantis and if you can't assign it to me Let me know.

For me I enabled to show Tabs even it is only one. I use lots of D&D to tabs area but it should be configurable.
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum
ZvezdanD
Posts: 3112
Joined: Thu Jun 08, 2006 7:40 pm

Re: New MediaMonkey Version

Post by ZvezdanD »

Peke wrote:Zvezdan File it as Bug on Mantis and if you can't assign it to me Let me know.

For me I enabled to show Tabs even it is only one. I use lots of D&D to tabs area but it should be configurable.
Well, I don't know if I should open any Bug on Mantis since I don't know how you realized the tab interface. I could do that when you publicly release the alpha version, if I see that I cannot get what I am looking for.

By the way, I just checked - Total Commander is not the only one which has the mentioned option. Firefox has similar "Always show the tab bar" - if you uncheck that option you would get tabs only if you have 2 or more web pages displayed; if you have 2 tabs and when you close one of them -> the tab bar would disappear.
Magic Nodes 4.3.3 / 5.2 RegExp Find & Replace 4.4.9 / 5.2  Invert Selection/Select None 1.5.1  Export/Create Playlists for Child Nodes 4.1.1 / 5.4.1  Expand Child Nodes/Expand All 1.1.2  Event Logger 2.7  Filtered Statistics Report 1.6  Track Redirection & Synchronization 3.4.2  Restore/Synchronize Database 3.1.8 / 4.0.1  Find Currently Playing Track 1.3.2  Queue List 1.2.1  Add to Library on Play 1.0.1  Tree Report for Child Nodes 1.1.1  Update Location of Files in Database 1.4.5 / 2.3  Inherit Child Playlists 1.0.3  Add Currently Playing/Selected Track(s) to Playlist 1.2
Peke
Posts: 13584
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: New MediaMonkey Version

Post by Peke »

Just enter it like we talked here, and add all referenced apps you see that options. BTW as I see IE8 always shows tabs Opera, Chrome show Tabs but do not know if it is configurable.

In my last reply I meant on Firefox that I always show tabs even there is only one.
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum
nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: New MediaMonkey Version

Post by nohitter151 »

In the current implementation if there is only 1 tab open then the tab bar does not display.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.
Dreadlau
Posts: 1967
Joined: Sun Nov 25, 2007 6:49 am
Contact:

Re: New MediaMonkey Version

Post by Dreadlau »

nohitter151 wrote:In the current implementation if there is only 1 tab open then the tab bar does not display.
I think this should be configurable by the user.

I haven't tried MM4 yet.
But when I use my web-browser (FIrefox), I like the fact that I can have the tabbar showing in all circumstance.
Even if there is only one tab.

So maybe when I'll use MM4, I will like if it replicate that behavior.
Seven Ultimate X64 SP1 / Sansa Clip 2go (with RockBox)
Mizery_Made
Posts: 2283
Joined: Tue Aug 29, 2006 1:09 pm
Location: Kansas City, Missouri, United States
Contact:

Re: New MediaMonkey Version

Post by Mizery_Made »

I agree with Dread. I have mine set the same way, primarily because I like consistency, therefor I would hope it's possible within MM4 to choose to show the tab bar regardless.
Peke
Posts: 13584
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: New MediaMonkey Tab Browsing

Post by Peke »

Created Pool for this so we will see What will be the best one.
2 votes Are allowed

Even I voted Configurable and show always, personally I would Only select Show Always and not configurable. all pps That support tabs feature are set to show Tabs even only one is used. (Total Commander, Firefox, Primal Script, Ultraedit Studio, IE,...)
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum
Lowlander
Posts: 48126
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: New MediaMonkey Tab Browsing

Post by Lowlander »

Can you explain the tabs toolbar and how tabs are created in MediaMonkey?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
rumba
Posts: 6
Joined: Tue Sep 16, 2008 3:32 pm
Contact:

Re: New MediaMonkey Version

Post by rumba »

nohitter151 wrote:
Guest wrote: Look at what M$ has managed to do with its zune software.
And still no one uses it :roll:
Just for listening to my music? I would LOVE to use Zune, it is the most beautiful player with the most elegant interface in my opinion!!!!...zune only lacks on one main point: NO EQUALIZER!!! I hate M$ for not implementing an eq...
Dreadlau
Posts: 1967
Joined: Sun Nov 25, 2007 6:49 am
Contact:

Re: New MediaMonkey Tab Browsing

Post by Dreadlau »

Regarding the implementing of tabs in MM4,

it would be nice to have some animations (transition effects) like in chrome and ff4 for example.

I made a post in the wishlist about that where you can see some samples of animations in video.
Here it is: http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =4&t=53008

What do you think?
Seven Ultimate X64 SP1 / Sansa Clip 2go (with RockBox)
nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: New MediaMonkey Tab Browsing

Post by nohitter151 »

Dreadlau wrote:Regarding the implementing of tabs in MM4,

it would be nice to have some animations (transition effects) like in chrome and ff4 for example.

I made a post in the wishlist about that where you can see some samples of animations in video.
Here it is: http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =4&t=53008

What do you think?
I think it depends, the animations are nice in chrome but in ff4 they just make firefox seem laggy.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.
Dreadlau
Posts: 1967
Joined: Sun Nov 25, 2007 6:49 am
Contact:

Re: New MediaMonkey Tab Browsing

Post by Dreadlau »

Yes they're laggy in ff4. I agree.
Chrome has the best ones for sure.
Seven Ultimate X64 SP1 / Sansa Clip 2go (with RockBox)
DaddyXX

Re: New MediaMonkey Tab Browsing

Post by DaddyXX »

...still no sign of MM4. Just a lot of talk. Talk talk talk. Promises promises promises.

But since I found Songbird, who cares. Take all the time you like. :lol:
nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: New MediaMonkey Tab Browsing

Post by nohitter151 »

DaddyXX wrote:...still no sign of MM4. Just a lot of talk. Talk talk talk. Promises promises promises.

But since I found Songbird, who cares. Take all the time you like. :lol:
And you still visit the MM forum. Sounds like you're really satisfied with Songbird :wink:
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.
DaddyXX

Re: New MediaMonkey Tab Browsing

Post by DaddyXX »

Heh, nice try.

Make all the snide remarks you like. Make lots of 'em. You need to kill a lot of time waiting for MM 4 to show up.

Me - I'm out of here. Listening to my music on Songbird.
Post Reply