MM5 always on top [#17583]

Help improve MediaMonkey 5 by testing the latest pre-release builds, and reporting bugs and feature requests.

Moderator: Gurus

sundiegojc
Posts: 44
Joined: Wed Feb 15, 2006 8:32 pm

Re: MM5 always on top

Post by sundiegojc »

Yes, it does generate a UAC confirmation prompt.
I will temporarily disable that globally first, and if that works, I can configure Windows to skip the UAC just for MM5.
I already have UAC disabled for MM4 on the same PC (not because of the always on top issue).
I will test this today and let you know how it works
sundiegojc
Posts: 44
Joined: Wed Feb 15, 2006 8:32 pm

Re: MM5 always on top

Post by sundiegojc »

Disabling UAC made no difference. MM5 still camps out on top, hogging focus. No access to taskbar unless I Alt-Tab out of the program or press the Windows key.
Lowlander
Posts: 51928
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: MM5 always on top

Post by Lowlander »

Is instead maybe the problem that MediaMonkey covers the Windows Taskbar when it's set to auto-hide?
sundiegojc
Posts: 44
Joined: Wed Feb 15, 2006 8:32 pm

Re: MM5 always on top

Post by sundiegojc »

That is an accurate description. MM5 does cover the taskbar when in auto-hide mode.
If the taskbar is set to auto-hide (my normal setting), for any other app, moving the mouse to the bottom of the screen shows the taskbar.
When MM5 is the active window, that does not happen.
Lowlander
Posts: 51928
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: MM5 always on top

Post by Lowlander »

Rob_S
Posts: 89
Joined: Wed Mar 10, 2021 1:53 pm

Auto-hidden windows toolbar

Post by Rob_S »

I am sure I mentioned this in a previous post some time back, and I believe it was acknowledged at the time, but for some reason I can't find the posts, and it is still happening in RC1

When my auto-hidden windows toolbar is covered by full-screen MM5, it will not display (pop up) when the cursor is moved over top of it. Mine happens to be top-of-screen, but bottom does not appear either.

This always worked correctly in MM4
Rob_S
Posts: 89
Joined: Wed Mar 10, 2021 1:53 pm

Re: MM5 always on top [#17583]

Post by Rob_S »

Thanks for putting me in the right place!!
Snofru
Posts: 196
Joined: Tue Dec 27, 2016 8:12 am

Re: MM5 always on top [#17583]

Post by Snofru »

Confirmed, I see the same thing.
MMW Version 4.1.31.1919 Portable
MMW Version 5.0.2.2524 Portable
Samsung Galaxy S9 and Sony NW-A105 with MMA Beta 1.4.5.0960
rusty
Posts: 7652
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: MM5 always on top [#17583]

Post by rusty »

Thanks--it should be fixed in the next build!

-Rusty
Rob_S
Posts: 89
Joined: Wed Mar 10, 2021 1:53 pm

Re: MM5 always on top [#17583]

Post by Rob_S »

Confirmed fixed for me!!
sundiegojc
Posts: 44
Joined: Wed Feb 15, 2006 8:32 pm

Re: MM5 always on top [#17583]

Post by sundiegojc »

I too confirm this as fixed! (and thank you for that).
Post Reply