Sub menue opens 'outside' desktop (once)

Report bugs & feature requests for MediaMonkey 5 and learn about the newest builds.

Moderator: Gurus

BMF
Posts: 262
Joined: Sun Jul 01, 2007 5:11 am
Location: Berlin, Germany
Contact:

Sub menue opens 'outside' desktop (once)

Post by BMF »

Hi there,

when i click on a track in the playing list (in my personal view in the right panel) to get the 'find more from' option the sub menue which offer the different possibilities like album, performer, composer etc opens outside the current desktop.

I am using
mm5 latest build 2226
material design (dark)
windows 10 pro (1909)
resolution 2560x1440
scaling 225 %

There is something odd about it. This behaviour occurs only once after starting MM5. When i try it a second time the sub menue opens in the right direction. Closing and restarting MM5 brings the error back. Once.

My music world does not implode, but it would be nice to avoid the first mistaken behaviour :-D.

Greetings from Berlin

bmf
nothing but a bmf ....
--------------------------
Windows 10 Professional (64 Bit); MM 4 (lifetime licence);
iPod Classic, Sonos
Ludek
Posts: 3538
Joined: Fri Mar 09, 2007 9:00 am
Contact:

Re: Sub menue opens 'outside' desktop (once)

Post by Ludek »

Sounds like https://www.mediamonkey.com/forum/viewt ... 30&t=95900 that is fixed for 2227

So please re-test with 2227+ (once the build is available) and report back

Thanks!
MiPi
Posts: 673
Joined: Tue Aug 18, 2009 2:56 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Sub menue opens 'outside' desktop (once)

Post by MiPi »

Really similar problem, but not fixed in 2227 yet, added to the issue.
BMF
Posts: 262
Joined: Sun Jul 01, 2007 5:11 am
Location: Berlin, Germany
Contact:

Re: Sub menue opens 'outside' desktop (once)

Post by BMF »

Unfortunately MiPi is right. And to make the story worse i have to tell about the following. Now with 2227 even the main menu will open out of the desktop, when you place the cursor far right. Sorry guys.

Nontheless i like your work on MM5.

Greetings

bmf
nothing but a bmf ....
--------------------------
Windows 10 Professional (64 Bit); MM 4 (lifetime licence);
iPod Classic, Sonos
BMF
Posts: 262
Joined: Sun Jul 01, 2007 5:11 am
Location: Berlin, Germany
Contact:

Re: Sub menue opens 'outside' desktop (once)

Post by BMF »

Seems to be fixed in build 2228. Thank you.
nothing but a bmf ....
--------------------------
Windows 10 Professional (64 Bit); MM 4 (lifetime licence);
iPod Classic, Sonos
Post Reply