Page 1 of 1

Mediamonkey 4.1.0.1640 not play song in subfolder

Posted: Sun Jun 02, 2013 6:37 am
by farohp
Hi , if i have in a folder mp3 and i click on it "play whit mm" whit mouse MM play file of mp3.
If i have subfolder with mp3 MM not replay all subfolder MP3 but only mp3 in folder that i click on "play whit MM".
How i can play all mp3 in folder and subfolder when i click on "play whith MM" ?

thanks

Re: [BUG] Mediamonkey 4.1.0.1640 not play song in subfolder

Posted: Sun Jun 02, 2013 8:42 am
by nohitter151
farohp wrote:Hi , if i have in a folder mp3 and i click on it "play whit mm" whit mouse MM play file of mp3.
If i have subfolder with mp3 MM not replay all subfolder MP3 but only mp3 in folder that i click on "play whit MM".
How i can play all mp3 in folder and subfolder when i click on "play whith MM" ?

thanks
You can't, it only loads tracks in the current folder.

Re: Mediamonkey 4.1.0.1640 not play song in subfolder

Posted: Tue Jun 04, 2013 5:58 am
by farohp
is a very problem!
Must be correct it

Re: Mediamonkey 4.1.0.1640 not play song in subfolder

Posted: Mon Jun 10, 2013 7:29 am
by farohp
anyone can correct it or create a plugin for implement this option?
All player add in playlist all mp3 in folder /sub-folder, why not MM?

Re: Mediamonkey 4.1.0.1640 not play song in subfolder

Posted: Mon Jun 10, 2013 10:45 am
by nohitter151
farohp wrote: All player add in playlist all mp3 in folder /sub-folder, why not MM?
Why should it add tracks from all folders? The moment it gets changed then there will be other users who complain that they only want it to add tracks from the top-level folder and not from the subfolders.

Re: Mediamonkey 4.1.0.1640 not play song in subfolder

Posted: Mon Jun 10, 2013 6:51 pm
by farohp
because most user have mp3 divided for artist , for example:
folder:Artist
Subfolder1: album1
Subfolder2: album2


Subfolder11->for example for artist whit other singer.

Since many users may complain about this (personal thing) why not put choose to use this option or not?
I have gone to MM because I consider him a great player but absolutely do I need this feature (and reading old comments that other users) ...

I think it's simple develop this feature(all player do it!)

Re: Mediamonkey 4.1.0.1640 not play song in subfolder

Posted: Mon Jun 10, 2013 7:09 pm
by nohitter151
You can already play all tracks from a folder/subfolder if you just access the tracks via MediaMonkey, use 'Collection > Location > Path > All' node.

Re: Mediamonkey 4.1.0.1640 not play song in subfolder

Posted: Wed Jun 12, 2013 6:31 am
by farohp
I use MM whith no playlist but i import in "now playing" some MP3 whenever !

Is not possibile create a plugin or option that import folder and subolder with drag and drop of folder ? or whit menu in "now playing"

Re: Mediamonkey 4.1.0.1640 not play song in subfolder

Posted: Wed Jun 12, 2013 8:36 am
by nohitter151
farohp wrote:I use MM whith no playlist but i import in "now playing" some MP3 whenever !

Is not possibile create a plugin or option that import folder and subolder with drag and drop of folder ? or whit menu in "now playing"
Why can't you just use the "My computer" node in MM, navigate to your folder, expand it, then use the "All" node?

Re: Mediamonkey 4.1.0.1640 not play song in subfolder

Posted: Wed Jun 12, 2013 11:02 am
by farohp
where is "My computer " in MM?

Re: Mediamonkey 4.1.0.1640 not play song in subfolder

Posted: Wed Jun 12, 2013 11:05 am
by Lowlander
In the Media Tree on the left side (with items like Now Playing, Music, Podcasts and Playlists). If it doesn't show you can enabled it under File > Manage Collections.

Re: Mediamonkey 4.1.0.1640 not play song in subfolder

Posted: Tue Jun 18, 2013 11:53 am
by farohp
yes work ... but is not possible create a plugin that add folder and subolfer importing folder whit mouse?

thanks

Re: Mediamonkey 4.1.0.1640 not play song in subfolder

Posted: Tue Jun 18, 2013 3:00 pm
by nohitter151
farohp wrote:yes work ... but is not possible create a plugin that add folder and subolfer importing folder whit mouse?

thanks
Not possible with a plugin. It would have to be changed by MM, I don't see it happening because then it will break loading tracks only from the top level folder.

Re: Mediamonkey 4.1.0.1640 not play song in subfolder

Posted: Wed Jun 19, 2013 1:11 pm
by farohp
you can not ask programmers to add this new feature?
I wan't abandon MM i love it