Mediamonkey forgetting skin settings

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

Eagle
Posts: 1
Joined: Tue Aug 12, 2003 3:12 am
Contact:

Mediamonkey forgetting skin settings

Post by Eagle »

hi i have turned off all the background images for mediamonkey
( build 544) on the backgrounds panel includeing the use skin backgrounds if available leaveing me with a white screen on each panel of mm but each time i restart mediamonkey it has reset it back to the defualt setting and the background images are set back in place is this a bug or do i need to turn them off in another place as well
jiri
Posts: 5399
Joined: Tue Aug 14, 2001 7:00 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Post by jiri »

You are right, 'Use skin backgrounds if available' check box setting doesn't persist, it is always checked after restart, it will be ok in the next release.

Thanks,
Jiri
rusty
Posts: 7340
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada
Contact:

RC-1 forgets skin settings

Post by rusty »

This has been fixed in RC-2.
Post Reply