1359 totally unstable [#7620]

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

Edgar
Posts: 73
Joined: Sun Aug 30, 2009 12:06 pm

1359 totally unstable [#7620]

Post by Edgar » Fri Apr 01, 2011 2:42 pm

After installing it refused to play any audio though other actions seemed fine. Re-installed after DLing a new installer--played one file then refused to play any more. As with 1357 & 1358 always crashes to debugger on exit. I am reverting to 1358 and awaiting 1360. (win7 non-skinned)

[-ed] 1361 seems to have fixed this problem on my system.
Last edited by Edgar on Wed Apr 06, 2011 3:28 pm, edited 2 times in total.
[size=150][b]---[color=#8000BF]Edgar[/color][/b][/size]

64-bit Windows 10 MediaMonkey Lifetime Gold 3 & beta4
Asus ASUS Prime X299-Deluxe motherboard
sound system: Soundcraft Signature 12 MTK mixer, JBL Eon 15 G2 speakers as mains and mains subs, and JBL Eon610 mains with Tascam LF-S8 sub as near field monitors at the computer

Lowlander
Posts: 47567
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: 1359 totally unstable

Post by Lowlander » Fri Apr 01, 2011 2:52 pm

It's working fine here.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

PetrCBR
Posts: 1688
Joined: Tue Mar 07, 2006 5:31 pm
Location: Czech
Contact:

Re: 1359 totally unstable

Post by PetrCBR » Fri Apr 01, 2011 3:09 pm

Try to send a debuglog (or if there was any AV, auto bugreport should be sent to us).

Edgar
Posts: 73
Joined: Sun Aug 30, 2009 12:06 pm

Re: 1359 totally unstable

Post by Edgar » Fri Apr 01, 2011 11:58 pm

I deleted 1359 and ran 1358 for 3 hours (no problems except it always crashes on exit) then re-booted and re-installed a new DL of 1359. Same thing--would not play any file via the play button. It did play one song when using the right context menu's Play but thereafter still refuses to play any additional songs (Continuous is on) and always refuses to play via the Play button. I do not think it is related to the crash on exit (I have sent a few auto debug reports but only one for 1359) and 1359 does not always crash on exit.

For what it's worth, the Play button extremely briefly changes to a Pause button then back to the Play icon. Don't know how to create a debug log--will search the forum...
[size=150][b]---[color=#8000BF]Edgar[/color][/b][/size]

64-bit Windows 10 MediaMonkey Lifetime Gold 3 & beta4
Asus ASUS Prime X299-Deluxe motherboard
sound system: Soundcraft Signature 12 MTK mixer, JBL Eon 15 G2 speakers as mains and mains subs, and JBL Eon610 mains with Tascam LF-S8 sub as near field monitors at the computer

76firefly
Posts: 53
Joined: Fri Nov 12, 2010 8:10 pm

Re: 1359 totally unstable

Post by 76firefly » Sat Apr 02, 2011 1:34 am

Same here, couldn't get it to play any mp3 files on upgrade from 1358. It will play one song after awhile and then stop after that. Downgraded back to 1358.

MMMM
Posts: 35
Joined: Tue Jan 17, 2006 4:16 pm

Re: 1359 totally unstable

Post by MMMM » Sat Apr 02, 2011 4:48 am

I also rolled back to 1358 since nothing would play in 1359. I actually figured it was an April Fool prank. I have a decent size library, over 20,000 mp3's that are 192 CBR, but couldn't find a track that would play. I also have Win 7 64-bit system, so perhaps that helps.

scorpus57
Posts: 3
Joined: Thu Feb 10, 2011 12:29 am

Re: 1359 totally unstable

Post by scorpus57 » Sat Apr 02, 2011 5:55 am

Same here. Could get maybe 3 or 4 songs to play. Rest of collection refused to play

Guest

Re: 1359 totally unstable

Post by Guest » Sat Apr 02, 2011 6:33 am

Same here. Refuses to play any song. Downgraded to 1358. I also have a Win 7 64bit system.

aprzybylo
Posts: 301
Joined: Tue Aug 21, 2007 2:58 pm
Location: Ottawa, Canada
Contact:

Re: 1359 totally unstable

Post by aprzybylo » Sat Apr 02, 2011 8:23 am

Same problem here, after upgrading to 1359 can't play any song. Tried different outputs same problem. I have windows 7 64 bits

RooHah
Posts: 3
Joined: Sat Apr 02, 2011 10:00 am

Re: 1359 totally unstable

Post by RooHah » Sat Apr 02, 2011 10:15 am

I also had problems with build 1359. It would not play certain songs in long playlists. For example, I had a playlist with around 450 songs and it would play the first 50 songs in the playlist but no songs after that. I could navigate (via the Media Tree) directly to a song that would not in the playlist and it would play fine. I could even send a group of unplayable songs to a smaller playlist and they would play fine.

I reloaded build 1358 and this problem went away.

PetrCBR
Posts: 1688
Joined: Tue Mar 07, 2006 5:31 pm
Location: Czech
Contact:

Re: 1359 totally unstable

Post by PetrCBR » Sat Apr 02, 2011 10:21 am

Tracked as 7620.

lwilso3
Posts: 1
Joined: Mon Nov 23, 2009 8:20 pm

Re: 1359 totally unstable [7620]

Post by lwilso3 » Sat Apr 02, 2011 8:58 pm

Running XP SP3. Found I could play 2-3 songs in a play list or the main music folder. If I switched to another playlist, I could play 2-3 songs from that list - and so on. But that's it. No crashing on exit or anything.

pietzke
Posts: 161
Joined: Sun Sep 25, 2005 7:43 am

Re: 1359 totally unstable [7620]

Post by pietzke » Sun Apr 03, 2011 4:07 am

for me it seems I can't play any songs from "All" folders.

Dreadlau
Posts: 1967
Joined: Sun Nov 25, 2007 6:49 am

Re: 1359 totally unstable [7620]

Post by Dreadlau » Sun Apr 03, 2011 6:41 am

Same here:
I can't get any file to play at all with 1539.
Seven Ultimate X64 SP1 / Sansa Clip 2go (with RockBox)

Dreadlau
Posts: 1967
Joined: Sun Nov 25, 2007 6:49 am

Re: [fixed 1361] 1359 totally unstable [7620]

Post by Dreadlau » Wed Apr 06, 2011 3:38 pm

Fixed for me with build 1361.
Seven Ultimate X64 SP1 / Sansa Clip 2go (with RockBox)

Post Reply