[1463] addons are installed twice [#8975]

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

heartofhate
Posts: 190
Joined: Wed Jun 18, 2008 1:43 pm
Location: berlin
Contact:

[1463] addons are installed twice [#8975]

Post by heartofhate »

when i try to install a new skin/addon to MM [1463] it does not matte if i uncheck "install for the current user". it will install both (all users and for the current user).

also the previous installed addons disappear in the extension menu (tools -> extensions).
Lowlander
Posts: 48355
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: [1463] addons are installed twice

Post by Lowlander »

On Portable Install, so I can't try to reproduce the double install, but my installed addons still show in Extensions. Did they disappear after upgrade or after installing an addon?

Missing extensions is already discussed here: http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =6&t=63605
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
heartofhate
Posts: 190
Joined: Wed Jun 18, 2008 1:43 pm
Location: berlin
Contact:

Re: [1463] addons are installed twice

Post by heartofhate »

i meant the non-portable version 1463. when i install a skin/addon with this beta version the previous installed addons just disappear in the extension menu. there are still installed and work but there isn't a chance to delete them through MM anymore.
BKKKPewsey
Posts: 361
Joined: Sun Jun 05, 2011 10:45 am
Location: United Kingdom
Contact:

Re: [1463] addons are installed twice

Post by BKKKPewsey »

Lowlander meant that HE was on a portable install so could not test :)
Note that I had the same problem as you so you are not alone :(
Everyone has the right to be stupid Image but some abuse the privilege
heartofhate
Posts: 190
Joined: Wed Jun 18, 2008 1:43 pm
Location: berlin
Contact:

Re: [1463] addons are installed twice

Post by heartofhate »

ahh... well, i just got up when i read this :D
Stigg
Posts: 269
Joined: Wed May 18, 2011 7:56 pm
Contact:

Re: [1463] addons are installed twice

Post by Stigg »

Yes, they do indeed appear twice in the Extensions list, but one is current user and the other is all users.
Either way, it will get messy with it like that.
MMuser2011
Posts: 1308
Joined: Mon Oct 17, 2011 8:28 am
Location: Central Europe
Contact:

[1464]All the extensions appears twice

Post by MMuser2011 »

Under Tools -> Extensions all the extensions appears twice (identical, not different versions).

If I delete one entry (ie 'German Translation') and open Tools -> Extensions again, BOTH entries are deleted.
Magic Nodes v4.3.3 (2018-10-03) last free version SQL Viewer v2.4 (2009-10-25)
ExternalTools v1.4 (2011-05-09) iTunesMonkey 1.0 + Acoustid
Calculate Cover Size v1.7 (2012-10-23) RegExp Find & Replace v4.4.9 (2018-10-03) last free version
Lowlander
Posts: 48355
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: [1464]All the extensions appears twice

Post by Lowlander »

Already reported here: http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... extensions, but not yet reproducible.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
MMuser2011
Posts: 1308
Joined: Mon Oct 17, 2011 8:28 am
Location: Central Europe
Contact:

Re: [1464]All the extensions appears twice

Post by MMuser2011 »

Can you please move it together?
Magic Nodes v4.3.3 (2018-10-03) last free version SQL Viewer v2.4 (2009-10-25)
ExternalTools v1.4 (2011-05-09) iTunesMonkey 1.0 + Acoustid
Calculate Cover Size v1.7 (2012-10-23) RegExp Find & Replace v4.4.9 (2018-10-03) last free version
nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: [1463] addons are installed twice

Post by nohitter151 »

MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.
Ludek
Posts: 3527
Joined: Fri Mar 09, 2007 9:00 am
Contact:

Re: [1463] addons are installed twice [#8975]

Post by Ludek »

I cannot reproduce, are there any steps to reproduce?
Is it specific to a kind of addon, e.g. languages only?
MediaMonkey shouldn't allow you to install same addon twice.

I use standard (non-portable) version.
Last edited by Ludek on Tue Jan 17, 2012 3:32 pm, edited 1 time in total.
Ludek
Posts: 3527
Joined: Fri Mar 09, 2007 9:00 am
Contact:

Re: [1463] addons are installed twice [#8975]

Post by Ludek »

I have to correct myself, just downloaded Chinese translation, unchecked
'[ ] Install for current user only' checkbox and the Chinese is twice in the list.
Ludek
Posts: 3527
Joined: Fri Mar 09, 2007 9:00 am
Contact:

Re: [1463] addons are installed twice [#8975]

Post by Ludek »

I have to correct myself again, the Chinese was twice there because there are two versions of Chinese translation (simplified and traditional).
So I still cannot reproduce the issue.
BKKKPewsey
Posts: 361
Joined: Sun Jun 05, 2011 10:45 am
Location: United Kingdom
Contact:

Re: [1463] addons are installed twice [#8975]

Post by BKKKPewsey »

I think the listed twice problem is linked with the disappearing add ins.
http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =6&t=63605
It effected all add-ins including add-in that were installed and working ok - just not being listed.
If I re-installed the add in it got listed twice.
The same with new add ins.
It appeared for me on a 1462 to 1463 debug non-portable upgrade.
I cannot reproduce now because I am now on a 1464 portable install
Running MM on 32 bit Vista as administrator.
Everyone has the right to be stupid Image but some abuse the privilege
Stigg
Posts: 269
Joined: Wed May 18, 2011 7:56 pm
Contact:

Re: [1463] addons are installed twice [#8975]

Post by Stigg »

I still have this problem of extensions displayed twice in 4.0.3.1466.
One for "All users" and one for "Current user".
Post Reply