Change away from FreeDB

To get bugs in the current release fixed, please report them here.

Moderator: Gurus

Edgar
Posts: 73
Joined: Sun Aug 30, 2009 12:06 pm
Contact:

Change away from FreeDB

Post by Edgar »

I'm using what I think is the most current beta (4.1.29.1910). Part of the recent changes have been to move away from FreeDB. However, ripping a recent CD which was not found in the database pops up an error dialog (appropriately) but it says that it “could not find the album in FreeDB” when I am assuming it is searching some other database. I think the error string needs to be updated.
[size=150][b]---[color=#8000BF]Edgar[/color][/b][/size]

64-bit Windows 10 MediaMonkey Lifetime Gold 3 & beta4
Asus ASUS Prime X299-Deluxe motherboard
sound system: Soundcraft Signature 12 MTK mixer, JBL Eon 15 G2 speakers as mains and mains subs, and JBL Eon610 mains with Tascam LF-S8 sub as near field monitors at the computer
Lowlander
Posts: 47910
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: Change away from FreeDB

Post by Lowlander »

1910 switched back to a freedb database hosted by MediaMonkey. So Freedb is closed, but a copy of the database from Freedb is hosted by MediaMonkey for MediaMonkey 4.

Tools > Options > Networks should confirm this.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
Post Reply