Ability to use empty menu bar?

Any ideas about how to improve MediaMonkey? Let us know!

Moderator: Gurus

Agrajag
Posts: 203
Joined: Tue Mar 13, 2007 2:34 pm
Location: South Jersey
Contact:

Ability to use empty menu bar?

Post by Agrajag »

I like MiniLyrics (as an example) but I find it annoying that it's always in the way. However, there's one area where I have a lot of dead space and that's in the right-hand side of the menu-bar. I've taken the time to resize MiniLyrics to appear in that space and, surprisingly, it would work quite well there if I could get it to dock and stay there.

I suspect several other apps would do nicely there.

Can this already happen or, if not, get it to happen later?
nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: Ability to use empty menu bar?

Post by nohitter151 »

Have you seen the Embedded minilyrics add-on?
http://www.mediamonkey.com/forum/viewtopic.php?t=9679
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.
Agrajag
Posts: 203
Joined: Tue Mar 13, 2007 2:34 pm
Location: South Jersey
Contact:

Re: Ability to use empty menu bar?

Post by Agrajag »

Yes, but I saw nothing in it that would let me put it in the menu bar area.
nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: Ability to use empty menu bar?

Post by nohitter151 »

Agrajag wrote:Yes, but I saw nothing in it that would let me put it in the menu bar area.
What exactly do you mean by "menu bar"?
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.
Lowlander
Posts: 49828
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Ability to use empty menu bar?

Post by Lowlander »

That would be the area where you have you're menu bars located. In many case there is a lot of empty space (you could fit more menu bars there), but this user wants to dock a window there.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
Agrajag
Posts: 203
Joined: Tue Mar 13, 2007 2:34 pm
Location: South Jersey
Contact:

Re: Ability to use empty menu bar?

Post by Agrajag »

Exactly. I'm on a 24" widescreen monitor. My menu bar items (File, Help, etc.) and the icons to the right of them don't even reach the half-way point. Thus there's a LOT of unused space there doing absolutely nothing that I'd like to put to use.
nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: Ability to use empty menu bar?

Post by nohitter151 »

Agrajag wrote:Exactly. I'm on a 24" widescreen monitor. My menu bar items (File, Help, etc.) and the icons to the right of them don't even reach the half-way point. Thus there's a LOT of unused space there doing absolutely nothing that I'd like to put to use.
Ok. then no, there's no way to dock anything there. But seeing how you can just drag the minilyrics window where ever you like it, I don't see why that isn't a workable solution for you.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.
Agrajag
Posts: 203
Joined: Tue Mar 13, 2007 2:34 pm
Location: South Jersey
Contact:

Re: Ability to use empty menu bar?

Post by Agrajag »

Because it continually changes focus and resizes out of the desire size. Thus, for the same reason the embedded script exists is what I want. I'd just like to find a way to use it in a new location.

The menu bar can do other creative things so I don't think it's outside the realm of possibility. That's why I mentioned it. Job done. hehe
Post Reply