Auto-organise Syntax

Get answers about using MediaMonkey 4 for Windows.

Moderator: Gurus

Lumos
Posts: 2
Joined: Sat Oct 12, 2013 7:37 am

Auto-organise Syntax

Post by Lumos »

By default, when using auto-organise, MM uses an hyphen in the place of a forward slash.

For example, this is an album name I have:
Limbo / Redemption / Thunder
Will be displayed as
Limbo - Redemption - Thunder

I'd like to replace these slashes with commas, instead of hyphens. Is this doable somewhere?
Thanks!
nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: Auto-organise Syntax

Post by nohitter151 »

MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.
Lumos
Posts: 2
Joined: Sat Oct 12, 2013 7:37 am

Re: Auto-organise Syntax

Post by Lumos »

Brilliant! Thank you very much!
I'm being a bit picky here, but is there a way to remove the spacing before and after this character? Example:
Limbo / Redemption / Thunder
Is displayed now as:
Limbo , Redemption , Thunder

Is it possible to make it display as:
Limbo, Redemption, Thunder

If not, what can be considered standard (throughout the audio world) for multi trackname album titles?
nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: Auto-organise Syntax

Post by nohitter151 »

Lumos wrote: Is it possible to make it display as:
Limbo, Redemption, Thunder

If not, what can be considered standard (throughout the audio world) for multi trackname album titles?
No, I don't think so. Personally I would leave the default slashes replaced by hyphens.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.
SPC CHEESE
Posts: 1
Joined: Sun Oct 16, 2011 10:07 pm

Re: Auto-organise Syntax

Post by SPC CHEESE »

Thanks a lot! I too wanted to change ":" --> "-" to ":" --> "," MediaMonkey's doing what I want now. :D
jeffsang
Posts: 4
Joined: Tue Mar 24, 2015 1:00 pm

Re: Auto-organise Syntax

Post by jeffsang »

I'm having the same issue of wanting to use commas instead of hyphens. Think this link is supposed to provide the answer but looks like it's dead. Can anyone provide it?
Lowlander
Posts: 56919
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Auto-organise Syntax

Post by Lowlander »

Post Reply