Double Back Slash in Configure Sync Device Save Locations [#15569]

Report bugs & feature requests for MediaMonkey 5 and learn about the newest builds.

Moderator: Gurus

Asect
Posts: 53
Joined: Fri Oct 21, 2016 6:25 pm
Contact:

Double Back Slash in Configure Sync Device Save Locations [#15569]

Post by Asect »

Why the double back slash when configuring paths for Sync Device? This seems counter intuitive to the Windows Operating System and is confusing. Screenshot attached. Thank you.

https://flic.kr/p/T9dNXA
Peke
Posts: 13451
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Double Back Slash in Configure Sync Device Save Locations

Post by Peke »

Hi,
I can't replicate in latest 2167 on old and new devices, you can manually change to single back slash.
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum
Asect
Posts: 53
Joined: Fri Oct 21, 2016 6:25 pm
Contact:

Re: Double Back Slash in Configure Sync Device Save Locations

Post by Asect »

The behavior continues each time MM5 is opened. Basically, I cannot get rid of the double back slashes. Thank you.
Post Reply